Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forums redirecting after upgrading from 3.8 to 4.1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Forums redirecting after upgrading from 3.8 to 4.1

    EDIT: It appears as though my friend fixed this issue somehow while going through the settings this afternoon. Or, perhaps it was a weird cache thing. Regardless ...it's fixed now, so feel free to delete this posting if you wish.
    ------------------------------------------------------

    Today, I upgraded my forums from 3.8 to 4.1. Everything went really well...no problems.

    However, at some point when I was editing settings, I must have done something that added a redirect to my base URL. For example, if you go to http://www.isxgames.com/forums/index.php ...it will skip IMMEDIATELY to open http://www.isxgames.com/forums/forums/index.php. (NOTE: Entering http://www.isxgames.com/forums/forum.php works just fine.)

    Anyway, this has to be something in the settings. I tried reverting everything I could imagine that I changed, but nothing seems to fix this. And, I can't find anything in the settings that looks like it would do this (at least, nothing that appears 'incorrect'.) The only edit I made was to index.php per the comments (i.e., it includes 'forum.php' instead of 'content.php') That's the ONLY change I made to files.

    Anyone have any thoughts on this? I thought perhaps it was a buggy setting or something that isn't resetting properly after I changed it back, or perhaps something of that nature. Right now the only way I can make the forums work is a really ugly hack: "ln -s ../forums forums" ...that makes it loop back around, but is really not a permanent solution.

    Thanks!
    Last edited by Amadeus2; Thu 24 Nov '11, 2:07am.

Related Topics

Collapse

Working...
X