Announcement

Collapse
No announcement yet.

MANY Missing Images

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] MANY Missing Images

    I recently upgraded my board from vBulletin 4.1.6 to vBulletin 4.1.8 and I am having many issues with icons as well as the "vBulletin Logo" appearing.

    (Please know that I do not know a lot about PHP or XML.)



    On my forum, I had originally made the mistake of not renaming the original "upload" folder when I first installed vBulletin (I wanted the folder to be named "forums"). In place, a Tech Administrator for my site put a URL Redirect to a new folder which contained the same vBulletin materials (this is all on the same server).


    Today, I wanted to upgrade to the newest version of vBulletin, so I kindly asked one of my site's Tech Administrators to merge the "upload" folder and the "forums" folder and just create one big "forums" folder. After he had done that, many post icons and the vBulletin logo were not apprearing.

    I figured, "Okay, once I upgrade vBulletin, I'm guessing that everything will be fixed."

    However, that is not what happened. Instead, many icons and images are still missing, and many hyperlinks and the "Forum" page is all messed up.


    I would appriciate it if someone could tell me how to fix this.


    ---------------------------

    Never mind, I fixed the problem.
    Last edited by CJT179; Sun 20 Nov '11, 1:43pm.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X