Announcement

Collapse
No announcement yet.

vB_Legacy_Forum does not have a field 'lastthreadid' on line 40 ...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    People change settings all the time without understanding what they are doing. Not saying anyone in this thread has done that but it can happen.
    It was a true question. Since the setting is there, I wondered about its usefulness.
    Vote for these issues:

    Comment


    • #17
      Originally posted by malmazan View Post
      It was a true question. Since the setting is there, I wondered about its usefulness.
      Someone may already have a location where comments go. They may want to move them to a different forum. The option is there to give options to the end-user.
      Translations provided by Google.

      Wayne Luke
      The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
      vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
      vBulletin 5 API - Full / Mobile
      I am not currently available for vB Messenger Chats.

      Comment


      • #18
        Originally posted by malmazan View Post
        I'm having the same problem since I upgraded to v4.1.8. The setting has always been on vBCms Comments

        http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13646
        Great. I should have stuck with 4.1.3.
        That makes two things broken in 4.1.8 for me.
        I selected no comments.
        ...steven
        www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
        bmwcca.org/forum | m135i.net
        "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

        Comment


        • #19
          Your articles still save.

          Comment


          • #20
            Originally posted by Zachery View Post
            Your articles still save.
            I did notice that.

            Hopefully it's reproducible for a developer can fix it.
            ...steven
            www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
            bmwcca.org/forum | m135i.net
            "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

            Comment


            • #21
              As far as I know its been fixed for 4.1.10 already.

              Comment


              • #22
                It hasn't been fixed in 4.1.9

                Comment


                • #23
                  Originally posted by K8TEK View Post
                  It hasn't been fixed in 4.1.9
                  It was never scheduled to be fixed in vBulletin 4.1.9. It is scheduled to be fixed with the release of 4.1.10 and always has been.
                  Translations provided by Google.

                  Wayne Luke
                  The Rabid Badger - a vBulletin Cloud customization and demonstration site.
                  vBulletin 5 Documentation - Updated every Friday. Report issues here.
                  vBulletin 5 API - Full / Mobile
                  I am not currently available for vB Messenger Chats.

                  Comment


                  • #24
                    I've got the same issue. The article in question is not open for comments, and it's the only one where the errors occur.

                    Sadly, it doesn't save my content either. Happy to learn it's already fixed in a future release.. maybe it could be released as a minor patch if it's two versions out though?

                    Comment


                    • #25
                      Not sure where you get two versions out from ? Its fixed in 4.1.10, which is the next scheduled version.
                      Baby, I was born this way

                      Comment


                      • #26


                        Sorry, but I am stunned about this.
                        how can a bug this size be in a released CMS product.

                        What is even worse, that we have to wait 2 releases for a fix. That is several months without my CMS working.
                        that is unacceptable for anyone that is working with vb in a professional setting.
                        please post some kind of patch or oth workaround in the future in stead of letting us down like this.

                        And I have another question:
                        Saving an article, that is pretty basic CMS stuff which should have been tested. Do you guys test at all with new releases?
                        Last edited by webrunner; Fri 10th Feb '12, 10:45pm. Reason: Typo

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by webrunner View Post


                          Sorry, but I am stunned about this.
                          how can a bug this size be in a released CMS product.

                          What is even worse, that we have to wait 2 releases for a fix. That is several months without my CMS working.
                          that is unacceptable for anyone that is working with vb in a professional setting.
                          please post some kind of patch or oth workaround in the future in stead of letting us down like this.

                          And I have another question:
                          Saving an article, that is pretty basic CMS stuff which should have been tested. Do you guys test at all with new releases?
                          Are you in a timewarp ? This is almost two months old now, and long since fixed.
                          Baby, I was born this way

                          Comment

                          Related Topics

                          Collapse

                          Working...
                          X