Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avatars not resized on 'My Activity' on profile

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Avatars not resized on 'My Activity' on profile

    When I click on my user profile, the avatars on 'My Activity' appear unresized, as opposed to what they appear under 'Visitor Messages'.

    How can I get this fixed?

    Thanks in advance.

  • #2
    Anyone?

    Comment


    • #3
      Does this happen on all skins? I remember having this problem before after upgrading to vB 4.2.2, can't remember how I fixed it unfortunately.

      Have you just upgraded?

      Comment


      • #4
        This should fix it:

        Maintenance > General Update Tools > Rebuild Custom Avatar Thumbnails and Rebuild Avatar Thumbnails.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Will Watts View Post
          This should fix it:

          Maintenance > General Update Tools > Rebuild Custom Avatar Thumbnails and Rebuild Avatar Thumbnails.
          Thanks. I just tried it, and got this message:

          Your version of PHP does not have image support. Please make sure you have enabled GD if your server does support it by going to Options -> vBulletin Options -> Image Settings

          Comment


          • #6
            I was able to rebuild the avatar thumbnails now, using ImageMagick instead of GD. However, the problem persists.

            Comment


            • #7
              So did you go to AdminCP > Settings > Options > Image Settings and see what was set - is it GD?

              Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
              vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
              Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
              If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

              W3Schools <- awesome site for html/css help

              Comment


              • #8
                Yes, it was set to GD, but I changed it now to ImageMagick.

                Comment


                • #9
                  If you changed it to ImageMagick, did you set the correct path to the binaries in the next textarea? Did you get that path from your host? Did you verify with your host that ImageMagick is installed (and get the binary path) or that GD (with freetype) is installed/enabled on the server?

                  Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
                  vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
                  Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
                  If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

                  W3Schools <- awesome site for html/css help

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X