Announcement

Collapse
No announcement yet.

Common Issues - Latest Release 4.2.1

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Common Issues - Latest Release 4.2.1

    We will keep this thread updated after each release about common issues of that release. If you think an issue/solution needs to be listed here, feel free to PM me.

    Note: If you want to automatically get notified about any updates to this thread:
    Thread Tools > Subscribe to this thread > Notification Type > Instant Email Notification


    Version Issue Description and Link
    4.2.0 Default Page | Specifying the page to be loaded for index.php
    4.1.12
    4.1.11 VBIV-14480 - Editor missing certain items in toolbar (CMS only; threads/blogs are fine)
    4.1.10 Secondary Navbar Missing/Misplaced
    4.1.10 Search.png Icon is off the screen | Huge horizontal scrollbar!
    More info: VBIV-14020
    4.1.8 Admincp > CMS > Layout Manager is empty/not working
    4.1.8 Several warnings related to /admincp/misc.php
    4.1.8 During Upgrade - File does not contain expected contents.
    4.1.7, 4.1.x After upgrade - Messed up Editor/Avatars/Other visual glitches
    4.1.6 or less FConnect does not work at all.
    Solution: Upgrade to at least 4.1.7 (facebook has swtiched to new API)
    4.1.x Login requires a refresh; Editor buttons not working/missing/no background etc
    Solution: Disable Cloudflare html/css/js minify
    4.x Unexpected Text Error during upgrade (Template stage)

    Solution #1: Login to admincp, revert all templates, run the upgrader again.
    Solution #2: Login to admincp, import the default style XML.
    Last edited by Riasat; Sun 10th Jun '12, 1:58pm. Reason: added a 4.x rare issue

  • #2
    Updated info about Fconnect.

    Comment


    • #3
      updated with two frequent 4110 issues.

      Comment


      • #4
        Updated with 4.1.12 issues.

        Comment


        • #5
          More 4.1.12 issues.

          Comment


          • #6
            For the Publish to Facebook issue (where the Publish to Facebook button no longer works):
            Download the facebook SDK from https://github.com/facebook/facebook-php-sdk
            Upload the three files from \src to your \includes\facebook directory.

            Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
            vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
            Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
            If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

            W3Schools <- awesome site for html/css help

            Comment


            • #7
              If you have VB 4.2.1 and Tapatalk and the WYSIWYG editor is having trouble in IE10-

              The issue appears to be because of Tapatalk.

              Specifically the Tapatalk plugin; Tapatalk: Add Tapatalk detect JS

              The problem is it puts its detect code at the top of the headinclude template and IE doesn't want to see JavaScript above the meta tag.

              The fix is to edit the plugin- change the last line:

              Code:
              $headinclude = $tapatalkdetect . $headinclude;
              to

              Code:
              $headinclude = $headinclude . $tapatalkdetect;

              This will put the JavaScrit below the meta tags and it seems to work in my tests.

              If your Tapatalk plugin is just a link to the file smartbanner.php then you must make the same edit mentioned above to that file instead.

              -----------------------------------------------------------------

              A similar issue exists if you use ForumRunner-

              Edit the ForumRunner plugin: Forum Runner: Append Detect Code

              Erase it all and change it to:
              Code:
              if ($vbulletin->options['forumrunner_redirect_onoff'] == 1)
              {
                 $fr_tpl = vB_Template::create('fr_redirect');
                 $vbulletin->templatecache['headinclude'] .= ' $final_rendered .= \'' . $fr_tpl->render() .  '\';';
              }
              And save the changes.
              Last edited by Joe D.; Tue 23rd Apr '13, 4:09am.

              Comment


              • #8
                Might help a few people.

                Comment


                • #9
                  4.2.1 - Forum list now showing up during thread/post move etc.
                  http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-15736

                  Comment

                  Related Topics

                  Collapse

                  Working...
                  X