Announcement

Collapse
No announcement yet.

Post links on Facebook no longer works

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • dstephan
    replied
    Funny - this just started working again for 3.8.

    Leave a comment:


  • dstephan
    replied
    Was this ever resolved? I have the same issue.

    Leave a comment:


  • Domia
    replied
    pm for you, thx.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    URL to your sites?

    Leave a comment:


  • Domia
    replied
    Same problem...all forum links put inside a fb page as "link" doesn't show title, description and preview/s..
    FB debug system give me the following warning:
    Code:
    [TABLE="class: uiInfoTable noBorder"]
    [TR]
    [TH="class: label"]Inferred Property:[/TH]
    [TD="class: data"]The og:url property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TH="class: label"]Inferred Property:[/TH]
    [TD="class: data"]The og:title property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TH="class: label"]Inferred Property:[/TH]
    [TD="class: data"]The og:image property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TH="class: label"]Inferred Property:[/TH]
    [TD="class: data"]The og:locale property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    Any ideas?
    VB is 4.1.7 version, fresh install.

    Leave a comment:


  • GuitarsCanada
    started a topic [Forum] Post links on Facebook no longer works

    Post links on Facebook no longer works

    A little while back, whenever I tried to paste a link into my Facebook page it will just repeat the url in the preview. Used to pull up a nice preview and any related pictures etc. Can't remember changing anything. Links from anywhere else work just not from the forum

Related Topics

Collapse

Working...
X