Announcement

Collapse
No announcement yet.

Formatting toolbar, smiles and Spaces

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Formatting toolbar, smiles and Spaces

    Hi, all

    my Formatting toolbar disappeared I don't know how and why, either to post a comment or thread. Also the smiles actually they exist but when I click nothing happens
    Also when I put spaces between paragraphs once I submit it gives me in a long paragraph without line spaces.

    I thought the problem from the browser; I’ve tried Firefox and Google Chrome it wasn't.
    I Run Vbulletin 4.1.7
    I hope you help me solving this problem, Any suggestions are greatly appreciated.

    Waiting,,,,,,


    Click image for larger version

Name:	unledqof.jpg
Views:	1
Size:	13.7 KB
ID:	3722151
    Last edited by Luffy-9; Sat 12 Nov '11, 10:02pm.

  • #2
    Create a new style with no parent:
    • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
    • Parent Style: No Parent Style
    • Title: Default vBulletin
    • Allow User Selection: Yes
    • Save


    Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      nothing happened the same problem.
      In fact, I deleted the default smiles from my style after a day of deleting the problem appeared.
      Is the smiles will affect on the style and settings?

      Comment


      • #4
        I can't tell from your initial description what the exact problem is.

        Check AdminCP > Settings > Options > Style & Language Options and make sure that Default Style for Modern Mobile Browsers and Default Style for Old Mobile Browsers are set to NONE, not to your default style.

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          Both are set as None

          Comment


          • #6
            I am not fully understanding the problem. Perhaps you can put in a support ticket and we can check this out for you.

            Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
            vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
            Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
            If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

            W3Schools <- awesome site for html/css help

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X