Announcement

Collapse
No announcement yet.

Parse error when viewing new posts since 4.2.2 upgrade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Parse error when viewing new posts since 4.2.2 upgrade

    Hello It has just been reported to me that there is a parse error when trying to view new posts from the top left menu, I only have 2 mods a dragon byte thanks/like and a [YOU] mod which I disabled and the error was still there so I believe this is a vbulletin error: Parse error: syntax error, unexpected T_DEC in /public_html/forum/vbb/vb/legacy/post.php on line 269 I also noticed yesterday that my basic from friendly urls were no longer working but they started working again once I set cononical to strict instead of standard. Thank you

  • #2
    I want to try and edit my formatting in the above post but when i click edit it gives me an empty post

    Comment


    • #3
      More parse errors are being found. Does anyone know how I can fix. The configuration.php fix was already done when I upgraded.

      Comment


      • #4
        Urge auto correct on my iPad and I can't edit my posts. I mean the config.php

        Comment


        • #5
          Link would help.
          Simple Straight Forward EU cPanel vBulletin Web Hosting Provider.

          Comment


          • #6
            I gave the error but here's the link to the error http://www.apinchofhealth.com/forum/...e=vBForum_Post

            Comment


            • #7
              I also have Parse Error on Forum runner when upgraded, but only when i edit posts.

              Comment


              • #8
                I am finding them when clicking on "new posts" as well as "today's posts" in the quick links. I am also finding then in various sections in my CMS causing those sections to be unviewable. Who knows how many sections etc this is happening in.

                Comment


                • #9
                  Add categories to that list!

                  Comment


                  • #10
                    Ok that was my fault, when is was downloading the post.php as I was going through the directories I remembered I edited it yesterday when I updated dbtech post thanks/like. I had accidentally pasted in ------

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by cullberg View Post
                      I also have Parse Error on Forum runner when upgraded, but only when i edit posts.
                      Please start your own topic with full details of the problem.
                      MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                      TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
                      AdminAmmo - My Cloud Demo

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by cullberg View Post
                        I also have Parse Error on Forum runner when upgraded, but only when i edit posts.
                        Thanks, has this now fixed all your errors?
                        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                        TalkNewsUK - My vBulletin 5.5.6 Demo
                        AdminAmmo - My Cloud Demo

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Mark.B View Post

                          Thanks, has this now fixed all your errors?
                          No, It has not?

                          Comment

                          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                          Working...
                          X