Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avatar Issue After Upgrading to 4.1.7

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BirdOPrey5
    replied
    Yes, fixed in 4.1.8: http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13190

    Leave a comment:


  • Elyk
    replied
    Has this been fixed in 4.1.8? On one site running 4.1.7 + patches a couple of members just reported this problem.

    Thanks!

    Leave a comment:


  • tkr reptiles
    replied
    Thanks for the help, but the fix I did to get the smilies and text editor toolbar to work actually fixed this issue too. I just didn't know it fixed it b/c I wasn't having either issue...

    Leave a comment:


  • tkr reptiles
    replied
    Ok, so my style is one I just made with the style generator in the Admin CP. How do I go about downloading it to where I can upload it as another style? Sorry if that is a rookie question, this is my first time using VB.

    Leave a comment:


  • BirdOPrey5
    replied
    Yes- so what you can do now is download a copy of your default style.

    The upload it as a new style with a new name- say Default 2 for example.

    Now set those mobile options to Default 2 - should solve both issues.

    Leave a comment:


  • tkr reptiles
    replied
    I had to set the mobile style to none to fix the problem with the toolbar for smiles, and font treatment not showing up when people were replying to threads. I can't find the thread here that I read about doing that on.

    Leave a comment:


  • BirdOPrey5
    replied
    Yes this is a known bug-

    You can work around it by going to Admin CP -> Settings -> Options -> Language and Style settings

    There are two options for Mobile Styles- you either need to set these to the vbulletin mobile style (if you want to use it) or set it to a copy of your default style- either way will prevent the bug from showing the small avatar on quick reply.

    Leave a comment:


  • tkr reptiles
    replied
    Anyone???

    Leave a comment:


  • tkr reptiles
    started a topic [Forum] Avatar Issue After Upgrading to 4.1.7

    Avatar Issue After Upgrading to 4.1.7

    I recently upgraded my site to 4.1.7 and there is an issue a few member are telling me about with the avatars. I can't see the issue, but here is what they are telling me..


    "When I make a post, THEN my avatar is the normal size. Everyone else on the threads are small. But, when I move on to the next thread, they all all tiny again."


    "AFTER you make a post, your avatar resizes to the normal size.. But ONLY the posters. Then, after you go to another page, they are ALL small again."



    As I said, I can't see the issue so I don't know exactly what the issue is. My url is www.1911Addicts.com

    Here is a link to the thread discussing the issue... http://www.1911addicts.com/showthrea...vatar-Resizing
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X