Announcement

Collapse
No announcement yet.

Site Broken Template Problem?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fergal
    replied
    Originally posted by Fergal View Post
    ...I've submitted a support ticket.
    I haven't had a response to that support ticket (Ticketid: 1217696).

    How long does it normally take?

    Thanks!

    Leave a comment:


  • Fergal
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    vbulletin 4 doesn't really have advanced caching so...
    Just to clarify, when you originally asked me to clear my cache, I cleared my browser cache. I didn't do anything with VB caching, I'm not familiar with that.

    Leave a comment:


  • Fergal
    replied
    Thanks Wayne, I've submitted a support ticket.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    vbulletin 4 doesn't really have advanced caching so I am not sure what is causing the problem. You'll need to open a support ticket so we can look at your installation closer.

    http://www.vbulletin.com/go/techsupport/

    Leave a comment:


  • Fergal
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    Can try clearing your cache...
    I did that and it didn't work.

    Originally posted by Wayne Luke View Post
    ...Do you have anything like vBOptimized installed? ..
    No, I don't have that installed.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    Can try clearing your cache... Do you have anything like vBOptimized installed? Does it happen if that is turned off?

    Leave a comment:


  • Fergal
    replied
    Thanks for your reply Wayne.

    "No other templates were modified?" No, all I did was put that code at the bottom of the headinclude_bottom template and then remove it.

    The script had also been previously tested in the ad_navbar_below template and removed from there. But that didn't do the damage, the harm was only caused when it was added to the headinclude_bottom template.

    "No plugins created for the advertising?" No

    "The ads were removed from the ad manager?" I didn't put any ads in there, just the script as outlined above.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    No other templates were modified? No plugins created for the advertising? The ads were removed from the ad manager?

    Leave a comment:


  • Fergal
    replied
    If it helps, the line of code I added to the bottom of the headinclude_bottom template is the one below;
    Code:
    <script src="http://rich-page.appspot.com/js/one.js"></script>

    Leave a comment:


  • Fergal
    replied
    This image, shows what's happening on my site;

    Leave a comment:


  • Fergal
    started a topic [Forum] Site Broken Template Problem?

    Site Broken Template Problem?

    (vBulletin 4.2.0 Patch Level 2)

    I inserted ad advertiser's Javascript code in the bottom of the the headinclude_bottom template of my forum. This code completely messed up how my forum is displaying. I removed the line of code but my forum is still not displaying correctly.

    The code that is in my headinclude_bottom template is shown below;

    Code:
    {vb:cssfile additional.css}
    {vb:raw template_hook.headinclude_bottom_css}
    You can see how my site is displaying [Edit] in the image in the post below. I've switched to the default VB style and it seems to be running OK.

    How can I fix the site?

    Thanks!
    Last edited by Fergal; Thu 12th Sep '13, 9:12am. Reason: Update
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X