Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mark Forums Read problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Mark Forums Read problem

    Since upgrading my forum to 4.2.1 I have a problem with "Mark Forums Read" The error message I'm getting is..

    "Your submission could not be processed because a security token was invalid. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error."

    Would someone be kind enough to advise me please?

    Thank you

  • #2
    Needs a little tweak in the navigation manager.

    Please raise a support ticket, with admincp credentials in the "sensitive data" field, we can fix this in a few seconds.

    http://www.vbulletin.com/go/techsupport
    MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

    TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
    AdminAmmo - My Cloud Demo

    Comment


    • #3
      Thank you Mark.

      I have raised a support ticket.

      Comment


      • #4
        Fixed in the ticket.

        Edit the navbar manager entry for Mark Forums Read and change {userinfo.securitytoken} to {bbuserinfo.securitytoken}
        MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

        TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
        AdminAmmo - My Cloud Demo

        Comment


        • #5
          Thanks very much for your help Mark, it's much appreciated

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X