Announcement

Collapse
No announcement yet.

Avatar display problem in CMS comments

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Avatar display problem in CMS comments

    Hello,

    I have 2 ways of selecting an avatar on the site, 1 is custom, you pick a file etc and 1, from the predefined set. If a user chooses a custom avatar and comments on an article, it displays no problem. If another user who has choosen one from the predefined set, when commenting, the default avatar appears (no avatar).

    How can I fix this?
    SWTOR Forums | Software Forums

  • #2
    I believe it is a bug - http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-13379

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      This was broken for a long time and then fixed in the version or versions previous to 4.1.7 I think.
      All avatars on our forum are pre-defined, I guess I'll settle for 4.1.6 until it's fixed.

      Comment


      • #4
        yep, tnx Lynne.. I thought it was from my installation
        SWTOR Forums | Software Forums

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X