Announcement

Collapse
No announcement yet.

Facebook Like Buttons Missing in IE10

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Facebook Like Buttons Missing in IE10

    How do I get the Facebook Like button and text to show in IE10, works in FireFox? I got the connect button to show but cannot find any reference to this issue.

    Thanks
    Viper

  • #2
    There is no fix for this at this time.
    Translations provided by Google.

    Wayne Luke
    The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
    vBulletin 5 API - Full / Mobile
    Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

    Comment


    • #3
      Please let me know when there is one.

      Comment


      • #4
        Actually the Like button issue does have a work-around...

        To fix go to the Admin CP -> Plugins & Products -> Add New Plugin

        Product: vBulletin
        Hook: fb_like_button
        Title: Facebook Like Fix

        PHP Code:

        PHP Code:
        if ($show['fb_likebutton'] AND (is_browser('ie') || is_browser('opera')))
        {
          
        $templater->register('href'get_fbcanonicalurl());


        Set "Active" to YES and SAVE.

        The error should go away / button should come back.

        This is because Facebook changed how the like button should work.


        It is the Facebook Connect button issue in IE10 for which there is no fix yet.

        Comment


        • #5
          I believe thats covered by this Jira : http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-15694
          Baby, I was born this way

          Comment


          • #6
            Originally posted by Joe D. View Post
            Actually the Like button issue does have a work-around...

            To fix go to the Admin CP -> Plugins & Products -> Add New Plugin

            Product: vBulletin
            Hook: fb_like_button
            Title: Facebook Like Fix

            PHP Code:

            PHP Code:
            if ($show['fb_likebutton'] AND (is_browser('ie') || is_browser('opera')))
            {
            $templater->register('href'get_fbcanonicalurl());


            Set "Active" to YES and SAVE.

            The error should go away / button should come back.

            This is because Facebook changed how the like button should work.


            It is the Facebook Connect button issue in IE10 for which there is no fix yet.

            Thanks, that worked perfectly.

            Comment


            • #7
              With the plugin active this line is above every thread


              Parse error: syntax error, unexpected ':' in /home/naeh4l1/public_html/forums/includes/functions_facebook.php(537) : eval()'d code on line 6

              Any suggestions?

              Comment


              • #8
                I would delete and re-copy fhe plugin text, it looks like perhaps a typo or extra character got in.

                You know the ; in the plugin is a smi-colon ( ; ) not a colon ( : )? Just in case you tried typing it in instead of copy and pasting.

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                Working...
                X