Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rerouting recursion with: error/500

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Rerouting recursion with: error/500

    hello, i know there is lots of thread with that question but none answered it, so i ask it here

    my vps hard drive crashed so i have been migrated to another one, i must install again my cms and forum, my forum is working good but my cms give me this error

    PHP Code:
    Fatal errorRerouting recursion witherror/500 on line 225 in [path]/vb/router.php  in [path]/vb/vb.php on line 287 
    i have seen we have to uninstall then reinstall the CMS to make it work, i did it, but the problem is that when u uninstall that clean all the data of the CMS, i have about 700 articles and dont want to loose them, if i tried to import my last backup on phpmyadmin, i have this error again

    can someone help me ??

    thanks

  • #2
    have you tried uploading all files and running upgrade

    Comment


    • #3
      hello, yes i have already done that and same error

      PHP Code:
      Rerouting recursion witherror/500 on line 225 in /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php
      #0 /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php(272): vB_Router::getResponse('error/500')
      #1 /home/lxxx/public_html/forum/vb/router.php(272): vB_Router::getResponse('error/500')
      #2 /home/xxx/public_html/forum/vb/bootstrap.php(64): vB_Router::getResponse()
      #3 /home/xxx/public_html/forum/content.php(30): require_once('/home/xxx/...')
      #4 {main}


      Fatal errorRerouting recursion witherror/500 on line 225 in [path]/vb/router.php in [path]/vb/vb.php on line 287
      #0 vb_error_handler(256, Rerouting recursion with: error/500 on line 225 in /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php , /home/xxx/public_html/forum/vb/vb.php, 287, Array ([exception] => vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => Rerouting recursion with: error/500,[] => ,[] => 0,[] => /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php,[] => 225,[] => Array ([0] => Array ([file] => /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php,[line] => 272,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] => /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php,[line] => 272,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] => /home/xxx/public_html/forum/vb/bootstrap.php,[line] => 64,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ()),[3] => Array ([file] => /home/xxx/public_html/forum/content.php,[line] => 30,[args] => Array ([0] => /home/xxx/public_html/forum/vb/bootstrap.php),[function] => require_once))),[code] => 256)) #1 trigger_error(Rerouting recursion with: error/500 on line 225 in /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php , 256) called at [/home/xxx/public_html/forum/vb/vb.php:287] #2 vB::handleException(vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => Rerouting recursion with: error/500,[] => ,[] => 0,[] => /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php,[] => 225,[] => Array ([0] => Array ([file] => /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php,[line] => 272,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] => /home/xxx/public_html/forum/vb/router.php,[line] => 272,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] => /home/xxx/public_html/forum/vb/bootstrap.php,[line] => 64,[function] => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] => Array ()),[3] => Array ([file] => /home/xxx/public_html/forum/content.php,[line] => 30,[args] => Array ([0] => /home/xxx/public_html/forum/vb/bootstrap.php),[function] => 
      please help me because it took me about 3 years to make these article (i was on mediawiki before cms) and the only backup i have is a CMS one (and i cant put it back on my forum)

      thanks

      Comment


      • #4
        Same here:

        PHP Code:
        Rerouting recursion witherror/500 on line 225 in /home/opencom/public_html/vb/router.php #0 /home/opencom/public_html/vb/router.php(272): vB_Router::getResponse('error/500') #1 /home/opencom/public_html/vb/router.php(272): vB_Router::getResponse('error/500') #2 /home/opencom/public_html/vb/bootstrap.php(58): vB_Router::getResponse() #3 /home/opencom/public_html/content.php(30): require_once('/home/opencom/p...') #4 /home/opencom/public_html/index.php(59): require('/home/opencom/p...') #5 {main}   Schwerer Fehler: Rerouting recursion with: error/500 on line 225 in [path]/vb/router.php  in [path]/vb/vb.php (Zeile 287)                                                                                                                                                                                                                                                                                    #0  vb_error_handler(256, Rerouting recursion with: error/500 on  line 225 in /home/opencom/public_html/vb/router.php , /home/opencom/public_html/vb/vb.php, 287, Array ([exception] =>  vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[]  => ,[] => ,[] => Rerouting recursion with: error/500,[] =>  ,[] => 0,[] => /home/opencom/public_html/vb/router.php,[] =>  225,[] => Array ([0] => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/vb/router.php,[line] => 272,[function]  => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] =>  Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/vb/router.php,[line] => 272,[function]  => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] =>  Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/vb/bootstrap.php,[line] => 58,[function]  => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] =>  Array ()),[3] => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/content.php,[line] => 30,[args] => Array  ([0] => /home/opencom/public_html/vb/bootstrap.php),[function] =>  require_once),[4] => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/index.php,[line] => 59,[args] => Array  ([0] => /home/opencom/public_html/content.php),[function] =>  require)),[] => ),[code] => 256)) #1  trigger_error(Rerouting recursion with: error/500 on line 225 in  /home/opencom/public_html/vb/router.php , 256) called at [/home/opencom/public_html/vb/vb.php:287] #2  vB::handleException(vB_Exception_Critical Object ([] => ,[] =>  ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => ,[] => Rerouting recursion  with: error/500,[] => ,[] => 0,[] =>  /home/opencom/public_html/vb/router.php,[] => 225,[] => Array ([0]  => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/vb/router.php,[line] => 272,[function]  => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] =>  Array ([0] => error/500)),[1] => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/vb/router.php,[line] => 272,[function]  => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] =>  Array ([0] => error/500)),[2] => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/vb/bootstrap.php,[line] => 58,[function]  => getResponse,[class] => vB_Router,[type] => ::,[args] =>  Array ()),[3] => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/content.php,[line] => 30,[args] => Array  ([0] => /home/opencom/public_html/vb/bootstrap.php),[function] =>  require_once),[4] => Array ([file] =>  /home/opencom/public_html/index.php,[line] => 59,[args] => Array  ([0] => /home/opencom/public_html/content.php),[function] =>  require)),[] => )) 
        Also the CPU is about 70% and I have high Serverload. I deactivated the CMS and than I changed index.php choice option
        PHP Code:
        define('INDEX_SCRIPT''forum.php'); 
        Now the CPU seems to be fine and the serverload is normal.
        Last edited by RaSa; Wed 23 Nov '11, 2:30pm.

        Comment


        • #5
          I followed this Thread, but it did not work for me.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X