Announcement

Collapse
No announcement yet.

Extra Leading and Trailing Characters in Articles

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • thbertram
    replied
    I narrowed it down and got it fixed. A plug-in (that I thought was native vBulletin) was the culprit. Thanks.

    Leave a comment:


  • Mark.B
    replied
    Hi

    Could you post a link to an example?

    Leave a comment:


  • thbertram
    replied
    Am I posting in the wrong place or is this something that nobody has a clue about?

    Leave a comment:


  • thbertram
    started a topic [CMS] Extra Leading and Trailing Characters in Articles

    Extra Leading and Trailing Characters in Articles

    I'm running vB 4.2.1. Some articles in the CMS created areas will have what appear to be a portion of a query or HTML request leading and trailing. They look like:

    = 'Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sollicitudin faucibus aliquet. In aliquet molestie ligula at adipiscing. Donec tincidunt vehicula sagittis. Nullam et tortor dui, sit amet porttitor orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean vitae mollis massa. ';

    It does not happen all the time, and if I put an image on the page, it goes away. So far, the problem is only occurring on text-only pages. Display settings appear to have no effect.

    Does anyone have any ideas on what I'm doing to cause this, and what the fix is? Thanks...

Related Topics

Collapse

Working...
X