Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chinese fonts looks weird

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Chinese fonts looks weird

    the fonts do not display in a right way, forum is ok

    help


  • #2
    this is bug. its v5 0 2 version solved,

    Comment


    • #3
      What collation does your database use at this time?
      No private support, only PM me when I ask for it. Support in the forums only.

      Comment


      • realaqu
        realaqu commented
        Editing a comment
        the forums works normal except CMS and Blog, so I have to turn off these two, you got a quick fix?

    • #4
      new picture, the article on right side, same content, look right, the middle part is not, any idea how to fix it?

      Comment


      • #5
        Im having the same problem. Please help.

        Comment


        • #6
          Originally posted by Kevin Ban View Post
          Im having the same problem. Please help.
          I switched to xenforo and trade my forum software with somebody tonight, but didn't finished the transfer yet
          Last edited by realaqu; Wed 6th Nov '13, 7:08pm. Reason: update info

          Comment


          • #7
            yep, I actually did solve the problem but I trade my forum software with someone with a ipb license tonight to take a try. let me know if you need help

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X