Announcement

Collapse
No announcement yet.

<3 Signs showing up as broken image links?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] <3 Signs showing up as broken image links?

    Whenever someone on my forum posts a '<3' it shows as a broken image link. Here's an example: http://prntscr.com/12e2ei

    When you hit 'Edit Post' it shows it as '<3' but when anyone views the posts - not just me - it always shows up as a broken image link. It isn't even an image though, that's the weird part. Does anyone have any idea how to resolve this?

    Thanks

  • #2
    Do you have a smilie with that short form <3 ... ???
    No private support, only PM me when I ask for it. Support in the forums only.

    Comment


    • #3
      No I do not, at all. That is why I said it's not an image, and is also why I don't understand what it causing this to happen.

      Comment


      • #4
        Go into your Admin CP -> Smilies -> Smilie Manager. Delete the broken heart smilie in your system. Or upload an image for it.
        Translations provided by Google.

        Wayne Luke
        The Rabid Badger - a vBulletin Cloud demonstration site.
        vBulletin 5 API - Full / Mobile
        Vote for your favorite feature requests and the bugs you want to see fixed.

        Comment


        • #5
          Problem solved, an Admin added a <3 emoticon without me being aware of it. Deleting it fixed the issue because he was using a broken linked image. Thanks for all your help!

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X