Announcement

Collapse
No announcement yet.

Broken links in email

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Broken links in email



    One of my users is complaining that the links to the forum via email are broken. I suspect it has something to do with the length of the URL in his email client, but wanted to check if anybody else had a similar problem?
    Kevlar
    Bimmerforums - The Ultimate BMW Forum

  • #2
    I personally never had such a problem nor did I read about it yet.
    No private support, only PM me when I ask for it. Support in the forums only.

    Comment


    • #3
      I think it has to do with the email client not knowing that the open parentheses ( is a valid character in a URL. Usually this isn't a big deal but if a lot of threads use the that character it may be more of an issue- try to have users avoid it if possible.

      Comment


      • #4
        Well the good news is the link still works even though it is broken, but the problem comes that the break happens at the parenthesis which means that the &goto=newpost is not passed into the URL so it opens at post #1... which could be a bit of a problem if the thread has 1000 replies, you would have no idea which page you left off on.
        Kevlar
        Bimmerforums - The Ultimate BMW Forum

        Comment


        • #5
          This seems to be a growing issue- maybe it was a recent change with gmail.

          I have made a quick mod that changes ( and ) to [ and ] in thread titles when a new thread is posted- http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=296234

          Like with all 3rd party modifications however, no support for it is provided here on vBulletin.com.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X