Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unused attachments do not appear to be deleted

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mike406
    replied
    I am currently on vB 4.2.0 PL2

    Leave a comment:


  • Joe D.
    replied
    What VB 4.x version are you using? Officially there was a bug fixed in 4.1.10 - http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-6994

    If you're having the issue in a later version it could probably be re-opened, I don't see any other open bugs on this issue.

    Leave a comment:


  • Hartmut
    replied
    In this case it should not be the problem, no.

    Leave a comment:


  • mike406
    replied
    My server runs on PHP 5.4. From my understanding vB4 can have some issues on PHP 5.4. Could this be the cause?

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    I think there is a bug in the logic that prevent that from happening, and there is a bug report about it.

    Leave a comment:


  • mike406
    replied
    Then there should be a way to remove them. Unused attachments don't appear in your UserCP or AdminCP

    Leave a comment:


  • Amaury
    replied
    I think that might be because you've used them, so even if you remove 'em from posts, they've already been utilized. Don't quote me on that, though.

    "Uploads not utilized within one hour will be deleted"

    Leave a comment:


  • mike406
    started a topic [Forum] Unused attachments do not appear to be deleted

    Unused attachments do not appear to be deleted

    I've noticed in the asset manager that all of my old attachments still exist, one's that I've removed from posts and some that I've never decided to attach to posts. Aren't these supposed to be deleted automatically?

Related Topics

Collapse

Working...
X