Announcement

Collapse
No announcement yet.

Attachment upload doesn't work, no errors anywhere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    I'm out of ideas. Only suggestion I have is to install the forum on a dedicated server.

    Comment


    • #17
      jason, can you start a support ticket so we can take a closer look?

      Comment


      • #18
        Originally posted by Zachery View Post
        jason, can you start a support ticket so we can take a closer look?
        Already did. Ticket is 1084075.
        Jason Litka - Utter Ramblings

        Comment


        • #19
          Thanks, I'll take a peak at what is going on

          Comment


          • #20
            So did this **** get solved?
            Can you believe this? The developers overlooked one of the most important features of a forum!
            VOTE HERE FOR:
            Alert/Notification when being quoted
            http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-8606

            Comment


            • #21
              It was an odd configuration issue. We resolved it of sorts for his configuration.

              Comment


              • #22
                Originally posted by Zachery View Post
                It was an odd configuration issue. We resolved it of sorts for his configuration.
                Maybe I got the same error then? The server you looked at 10 hours ago...
                Can you believe this? The developers overlooked one of the most important features of a forum!
                VOTE HERE FOR:
                Alert/Notification when being quoted
                http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-8606

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                Working...
                X