Announcement

Collapse
No announcement yet.

CKEeditor problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] CKEeditor problem

    i have upgraded my forum from 4.1.3 to latest version. Now i am facing problem. I cant see any icon in the editor box.and also some time my site loading in the editor! I have tried some fix like, reupload all files, with default skin, Disabled plugin, Chechk url in option. All is fine in this area.

    But why this is happening? I dont like this cke-editor thing. Previous one is better than this.

    How to fix this?
    my forum link-
    Code:
    www.amazingadda.com

  • #2
    Nobody reads directions anymore do they?

    https://www.vbulletin.com/forum/show...=1#post2170409
    "Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time!"
    "It's important to only think about what you desire, not what you fear to achieve your ultimate goal!!"
    "When doors close, tear down the walls. Never give up!"

    Comment


    • #3
      Originally posted by HMBeaty View Post
      Nobody reads directions anymore do they?

      https://www.vbulletin.com/forum/show...=1#post2170409
      Thanks for your reply, I have uploaded that file, it is in the right place and its loading correctly...

      http://www.amazingadda.com/images/editor/sprite.png

      its also present in custom style=

      http://www.amazingadda.com/images/st...tor/sprite.png

      Comment


      • #4
        Have you cleared your browser cache?

        Comment


        • #5
          Originally posted by Andy View Post
          Have you cleared your browser cache?
          Yes i have. Why?

          Another problem i am facing, sometime my forum is loading into the quick reply box too!

          Comment


          • #6
            Try disabling your plugins to see if that corrects the problem.

            https://www.vbulletin.com/docs/html/disable_plugins

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X