Announcement

Collapse
No announcement yet.

Poll Options showing BBCode on CMS

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    You will need to remove all add-ons before we can investigate this further. If you do that, then fill out a support ticket at:

    https://members.vbulletin.com/member...ontactform.php

    Please include a complete description of the problem and be sure to include the login info to your Admin CP, phpMyAdmin and FTP in the 'Sensitive Data' field.

    Leave a comment:


  • Scalemotorcars
    replied
    Like I said above, I already removed all mods, vbseo and had a basic out of the box install. The error was there at that time so its not a mod, not vbseo and not the style. Believe me Ive checked.....

    Any other ideals ???

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    I still see add-ons, including vBSEO.

    Leave a comment:


  • Scalemotorcars
    replied
    No change and Ive already done all these while fixing a few other bugs. What controls the parsing of bbcode in widgets or better just the poll widget since the others are working fine.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all products (except vB Blog, vB CMS and Skimlinks if you have them.)

    Admin CP -> Plugins & Products -> Manage Products -> Disable

    Then manually uncheck all plugins that are not for 'vBulletin Blog' and vBulletin CMS' here:

    Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager

    You must do BOTH of those steps in order to disable all non vBulletin Modifications.

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

    Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • Scalemotorcars
    replied
    I do but nothing for the CMS and this has been an issue since the upgrade before any mods. The only thing I can think of is that the poll was started when the site was 3.8 and now its 4.1.4 but Ive also created a new poll and same issue.
    Scalemotorcars.com

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Do you have any add-ons. Can you provide the link?

    Leave a comment:


  • Scalemotorcars
    replied
    Anyone

    Leave a comment:


  • Scalemotorcars
    replied
    4.1.4 pl2

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    What version of vB is that on?

    Leave a comment:


  • Scalemotorcars
    replied
    Anyone have this issue also. Cant find the solution anywhere.....

    Leave a comment:


  • Scalemotorcars
    started a topic [CMS] Poll Options showing BBCode on CMS

    Poll Options showing BBCode on CMS

    Poll widget is not parsing the bbcode on CMS. Anyone have a fix???
    Attached Files
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X