Announcement

Collapse
No announcement yet.

Script Load Time

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Script Load Time

    I just got a 4.1.4 license and installed it. Something odd is happening: all of the content on the page loads/shows but the page itself does not finish loading for 1.3 minutes; tested in Chrome and FF. Any idea what could be causing this? I have no addons installed and disabled Skimlinks just to be safe. I have installed 4.1.4 on few client's machines with no issue, but they were all using the suite. Anyone else experiencing this issue? If so, how can it be resolved?

  • #2
    What is the link. Do you have any ads or RSS feeds?
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      What is your apache's wait-timeout set to?

      Comment


      • #4
        Originally posted by Steve Machol View Post
        What is the link. Do you have any ads or RSS feeds?
        I have sent you the information via a support ticket. No; I do not have any ads or RSS Feeds. Complete vanilla install.
        Originally posted by Zachery View Post
        What is your apache's wait-timeout set to?
        Using Nginx and I believe keepalive_timeout is 65 and send_timeout is 60.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X