Announcement

Collapse
No announcement yet.

Invalid Url On Image 4.1.4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Its Work When You Do This

    Admin CP -> Settings -> Options -> Message Attachment Options -> Advanced Insert Image Popup - Enable -> Yes

    Without Replacing Any Files

    But I Dont Have Space On My Forums For Peoples Who Uploaded The Files From There Pc

    Comment


    • #32
      Originally posted by 3amalah View Post
      Its Work When You Do This

      Admin CP -> Settings -> Options -> Message Attachment Options -> Advanced Insert Image Popup - Enable -> Yes

      Without Replacing Any Files

      But I Dont Have Space On My Forums For Peoples Who Uploaded The Files From There Pc
      That option uploads the files to your server no matter which settings you have. The only option that does not upload files to your server is the IMG BB Code.
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #33
        Originally posted by Fragmasters View Post
        FIXED Image.js (see attachment image)

        Here is what I did;

        1. DOWNLOAD and unzip the file Image.zip

        2. REPLACE the file clientscript/ckeplugins/vbimage/dialogs/image.js with the unzipped version of image.js (BACKUP YOUR OLD VERSION)

        3. ENABLE Advanced Insert Image Popup

        Admin CP -> Settings -> Options -> Message Attachment Options -> Advanced Insert Image Popup - Enable -> Yes
        Thanks a lot , works great now

        Comment


        • #34
          Not working, even with the fix contained in the bug tracker

          here it works......
          Attached Files
          Last edited by Miata.SharK; Sat 18 Jun '11, 4:55am.

          Comment


          • #35
            Here's a direct download, rape away.

            http://www.the-sps.org/image.zip

            Comment


            • #36
              Worked for me. Thanks for the fix.

              Comment


              • #37
                it happens to me too. i disable advanced insert image popup..then when i try to insert image, it said Invalid URL..

                Upgrade Version = More Bugs. Thanks VB.. you ruined my forum & template.

                Comment


                • #38
                  I tried the fix --> it works when uploading image from url
                  But now I cannot upload images from my PC !

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by Fragmasters View Post
                    FIXED Image.js (see attachment image)

                    Here is what I did;

                    1. DOWNLOAD and unzip the file Image.zip

                    2. REPLACE the file clientscript/ckeplugins/vbimage/dialogs/image.js with the unzipped version of image.js (BACKUP YOUR OLD VERSION)

                    3. ENABLE Advanced Insert Image Popup

                    Admin CP -> Settings -> Options -> Message Attachment Options -> Advanced Insert Image Popup - Enable -> Yes

                    This works great! I wish it gave the option to attach a picture.. but yet thats fine.. this is still better than the vb garbage one that came standard

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by Fragmasters View Post
                      FIXED Image.js (see attachment image)

                      Here is what I did;

                      1. DOWNLOAD and unzip the file Image.zip

                      2. REPLACE the file clientscript/ckeplugins/vbimage/dialogs/image.js with the unzipped version of image.js (BACKUP YOUR OLD VERSION)

                      3. ENABLE Advanced Insert Image Popup

                      Admin CP -> Settings -> Options -> Message Attachment Options -> Advanced Insert Image Popup - Enable -> Yes
                      Did not work if i didn't do the 3rd step... I want to disable advanced image popup.
                      Will watch this
                      http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-12369
                      Last edited by semprot; Wed 29 Jun '11, 11:22pm.
                      I use vbulletin.

                      Comment


                      • #41
                        I dont understand, why Image button cant act as IMG BB Code, when Attachements button is present too?
                        As I can see, there is many users with same simple problem here...
                        Last edited by Frondy; Sat 2 Jul '11, 1:00am.

                        Comment


                        • #42
                          I am encountering this issue on all updated vbulletin boards I post on. Why does it take weeks to fix this?

                          Comment


                          • #43
                            If anybody want still the "box" without the check inside as default (Retrieve remote file and reference locally) follow this:
                            Open with a text editor the file:
                            /forum_root/clientscript/ckeplugins/vbimage/dialogs/image.js

                            At the line 247 replace:
                            Code:
                            this.setValue(true);
                            with:
                            Code:
                            this.setValue(false);


                            Save the file, upload on the webserver, delete all the browser cache and try to upload a image from URL.
                            From default the result will be:


                            Hope this help.

                            Comment


                            • #44
                              Ok so people have figuered out how to untick it, but what about it actually working correctly as it used to where the image was taken from another site and added to your own?

                              Comment


                              • #45
                                Yes it is a simply change in the vbulletin code .... If it worked before, it will work later.
                                Last edited by Sworm1; Mon 4 Jul '11, 11:11pm.

                                Comment

                                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                                Working...
                                X