Announcement

Collapse
No announcement yet.

Invalid Url On Image 4.1.4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Steve Machol View Post
    Does anyone have this problem in this site?
    As mentioned by Lynne, The invalid Url message appears only if "Retrieve remote file and reference locally" is ticked.
    I get this issue here, and on my own site.
    Follow Chatanplay on Twitter, Youtube and Facebook

    Comment


    • #17
      It does happen here as well but only if we keep "retrieve remote files & reference locally" checked but if u uncheck it everything works fine. i even asked in one of the threads how to disable it permanently ????? i have same problem on my site ?? can anyone tell howto disable it permanently ??

      Comment


      • #18
        Same problem here;

        How can I disable or remove the "retrieve remote files & reference locally" tickbox ?

        Can someone post here "How To Disable" this tickbox

        Comment


        • #19
          Originally posted by Fragmasters View Post
          Same problem here;

          How can I disable or remove the "retrieve remote files & reference locally" tickbox ?

          Can someone post here "How To Disable" this tickbox
          It used to be in simple html in the editor_upload_overlay template. Now it's embeded in javascript in a file named plugin.js:

          Code:
              if ( elementDefinition[ 'default' ] )
                                  attributes.checked = 'checked';
          I'm not sure how to make the statement unchecked. Maybe replace 'checked' with ""

          Comment


          • #20
            "Insert Image" dialog ignores my language translations

            Additionally, "Insert Image" dialog ignores my language translations.

            Translating following phrases has no effect:
            [insert_image]
            [allowed_filetypes]
            [add_an_image_from_url]

            Even I've translated them it says:
            Insert Image
            Allowed Filetypes
            Add an Image from Url

            Entered into bug tracker here:
            http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-12385

            Comment


            • #21
              Originally posted by worried View Post
              It used to be in simple html in the editor_upload_overlay template. Now it's embeded in javascript in a file named plugin.js:

              Code:
                  if ( elementDefinition[ 'default' ] )
                                      attributes.checked = 'checked';
              I'm not sure how to make the statement unchecked. Maybe replace 'checked' with ""
              Do you know the excat location for plugin.js ?

              Comment


              • #22
                upload\clientscript\ckeditor\plugins\dialogui

                You should be able to remove that entire if statement to get rid of the check

                Comment


                • #23
                  FIXED Image.js (see attachment image)

                  Here is what I did;

                  1. DOWNLOAD and unzip the file Image.zip

                  2. REPLACE the file clientscript/ckeplugins/vbimage/dialogs/image.js with the unzipped version of image.js (BACKUP YOUR OLD VERSION)

                  3. ENABLE Advanced Insert Image Popup

                  Admin CP -> Settings -> Options -> Message Attachment Options -> Advanced Insert Image Popup - Enable -> Yes
                  Attached Files
                  Last edited by Fragmasters; Sun 12 Jun '11, 7:57am.

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Fragmasters View Post
                    FIXED Image.js (see attachment image)

                    Here is what I did;

                    1. DOWNLOAD and unzip the file Image.zip

                    2. REPLACE the file clientscript/ckeplugins/vbimage/dialogs/image.js with the unzipped version of image.js (BACKUP YOUR OLD VERSION)

                    3. ENABLE Advanced Insert Image Popup

                    Admin CP -> Settings -> Options -> Message Attachment Options -> Advanced Insert Image Popup - Enable -> Yes
                    can you upload to public file hosting?

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by cnrr View Post
                      can you upload to public file hosting?
                      Here's the file, no clue if it works or not though.

                      http://pastebin.com/6LGJL8FL

                      Comment


                      • #26
                        partially solved

                        On my site same (www.motoclubalmeria.com), not worked... After upgrading to version 4.1.4, when users click on editor image icon for "Insert Image" and paste image URL (jpg format), image is not displayed and/or invalid url error shown. I am using Full WYSIWYG editor and not using the the Enhanced Upload.

                        I also have another forum that was working (www.motostrail.com)... so I looked for the diferences... and I got a "partial" solution...

                        In AdminCP --> Options --> Messages Attachment Options --> Limit Space Taken Up By Attachments (Total): must be "0" (no limits)

                        I do not exactly understand why (is from URL...) but it works!!!

                        Hope can I help!

                        Sorry about my english

                        Regards!!
                        Last edited by pelusus; Tue 14 Jun '11, 9:35am.

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by Fragmasters View Post
                          FIXED Image.js (see attachment image)

                          Here is what I did;

                          1. DOWNLOAD and unzip the file Image.zip

                          2. REPLACE the file clientscript/ckeplugins/vbimage/dialogs/image.js with the unzipped version of image.js (BACKUP YOUR OLD VERSION)

                          3. ENABLE Advanced Insert Image Popup

                          Admin CP -> Settings -> Options -> Message Attachment Options -> Advanced Insert Image Popup - Enable -> Yes
                          Works fine!

                          Thanks!

                          Regards

                          Comment


                          • #28
                            1. DOWNLOAD and unzip the file Image.zip

                            I am glad it works.

                            It took me nearly half a day looking for a solution until deciding to take a more direct action rather than waiting for a solution from vb.

                            Comment


                            • #29
                              Work for me!

                              Thanx

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by pelusus View Post
                                On my site same (www.motoclubalmeria.com), not worked... After upgrading to version 4.1.4, when users click on editor image icon for "Insert Image" and paste image URL (jpg format), image is not displayed and/or invalid url error shown. I am using Full WYSIWYG editor and not using the the Enhanced Upload.

                                I also have another forum that was working (www.motostrail.com)... so I looked for the diferences... and I got a "partial" solution...

                                In AdminCP --> Options --> Messages Attachment Options --> Limit Space Taken Up By Attachments (Total): must be "0" (no limits)

                                I do not exactly understand why (is from URL...) but it works!!!

                                Hope can I help!

                                Sorry about my english

                                Regards!!
                                This didn't work for me, mine was already set to "0" but what did work was turning "Advanced Insert Image Popup - Enable" off

                                Comment

                                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                                Working...
                                X