Announcement

Collapse
No announcement yet.

CKEditor: No button Images anywhere.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    i have the same problem

    Comment


    • #17
      Originally posted by IRAQEDU.COM View Post
      i have the same problem
      Please start your own thread with all the relevant details. Thank you.
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #18
        Originally posted by Lynne View Post
        Create a new style with no parent:
        • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
        • Parent Style: No Parent Style
        • Title: Default vBulletin
        • Allow User Selection: Yes
        • Save
        Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

        No problem when in the default style only problems when I select different styles

        Thanks

        Comment


        • #19
          sorry for double posting I found a fix for the icons however the posting bit is still white is there a way to change it, it was black before the update....

          Thx

          Comment


          • #20
            I had this problem (customized template with my own images folder). I copied all files from images/editor into "mycustomimagesfolder"/editor and it worked... Hope this helps someone...

            Comment


            • #21
              fix was already posted by me some time ago error caused by a outdated skin
              https://www.vbulletin.com/forum/show...35#post2169835

              Comment


              • #22
                Ive done all that, the icons are there now and work fine its just the white post area i need it changed to black plus I have problems in the profile area with the icons....

                Comment


                • #23
                  Originally posted by marlera View Post
                  I had this problem (customized template with my own images folder). I copied all files from images/editor into "mycustomimagesfolder"/editor and it worked... Hope this helps someone...
                  This solved the issue for me. Thanks for providing a solution.
                  Editor at Call of Duty Community | Administrator at Call of Duty Forum

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Namit View Post
                    This solved the issue for me. Thanks for providing a solution.
                    I am using RAW Vb 4.1.10 and STILL have the SAME problem!!!

                    Please can someone help?

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by chuckrobbie View Post
                      I am using RAW Vb 4.1.10 and STILL have the SAME problem!!!

                      Please can someone help?
                      Best to start your own thread with full details of the problem.
                      MARK.B | vBULLETIN SUPPORT

                      TalkNewsUK - My vBulletin 5.6.3 Demo
                      AdminAmmo - My Cloud Demo

                      Comment

                      Related Topics

                      Collapse

                      Working...
                      X