Announcement

Collapse
No announcement yet.

vB 4.1.4 CKE editor problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by 3amalah View Post
    Editor_Toolbar_on ???
    nah just look in your custom skin templates for editor, it should be red
    mixed martial arts

    Comment


    • #17
      Guys, please make sure you create support tickets for this so we can attack this and figure out what's wrong. Thank you.
      anders | vbulletin team | check out the new vbulletin facebook app
      Proudly vBulletin'ing since 2001
      Please be my friend!
      http://www.twitter.com/inetskunkworks
      vBulletin Performance Articles:
      Click here to read

      Comment


      • #18
        Editor template reverted.

        Resize product on or off.

        No difference.

        Disable all plugins. No difference.

        I'm also getting the symptoms shown above.

        Clues folks?

        Peace,
        Gene

        Comment


        • #19
          Originally posted by Gene Steinberg View Post
          Editor template reverted.

          Resize product on or off.

          No difference.

          I'm also getting the symptoms shown above.

          Clues folks?

          Peace,
          Gene
          The way I found my problem was I looked at the code with firebug then I searched it in templates then noticed the code was only showing up under the default theme editor template so I reverted the same template in the custom skin and it worked.
          mixed martial arts

          Comment


          • #20
            I'm not a code monkey. How about a practical solution?

            No Editor templates are changed. They are all default.

            Anyone?

            Peace,
            Gene

            Comment


            • #21
              it was editor.css btw
              mixed martial arts

              Comment


              • #22
                Originally posted by IBxAnders View Post
                Guys, please make sure you create support tickets for this so we can attack this and figure out what's wrong. Thank you.
                Surely will do.

                Originally posted by Gene Steinberg View Post
                Editor template reverted.

                Resize product on or off.

                No difference.

                Disable all plugins. No difference.

                I'm also getting the symptoms shown above.

                Clues folks?

                Peace,
                Gene
                Same here, my bad!

                This has ruined my day lol, everything else is fine with me.
                I'm back; hell was full!

                Comment


                • #23
                  Create a new default template with no parent style and see if the problem exists.
                  sigpic
                  Nation of Blue - Kentucky Wildcats Sports


                  Some CMS Goodness: Add Avatar to Article

                  Comment


                  • #24
                    The way to fix this is by uploading the contents of the upload\images\editor folder (from your vb 4.1.4 zip) into your <forum root>/images/styles/<style name>/editor folder. You do not need to overwrite anything.

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by dnite View Post
                      The way to fix this is by uploading the contents of the upload\images\editor folder (from your vb 4.1.4 zip) into your <forum root>/images/styles/<style name>/editor folder. You do not need to overwrite anything.
                      yeah a combination of this and reverting the editor.css template should work
                      mixed martial arts

                      Comment


                      • #26
                        Gene - are your AJAX functions enabled?
                        anders | vbulletin team | check out the new vbulletin facebook app
                        Proudly vBulletin'ing since 2001
                        Please be my friend!
                        http://www.twitter.com/inetskunkworks
                        vBulletin Performance Articles:
                        Click here to read

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by dnite View Post
                          The way to fix this is by uploading the contents of the upload\images\editor folder (from your vb 4.1.4 zip) into your <forum root>/images/styles/<style name>/editor folder. You do not need to overwrite anything.
                          I Have editor Folder On images And editor Folder On Style Folder

                          And The problem Still Here

                          Comment


                          • #28
                            Gene it started working for me - what did you change?
                            anders | vbulletin team | check out the new vbulletin facebook app
                            Proudly vBulletin'ing since 2001
                            Please be my friend!
                            http://www.twitter.com/inetskunkworks
                            vBulletin Performance Articles:
                            Click here to read

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by IBxAnders View Post
                              Gene - are your AJAX functions enabled?
                              Enabled Ajax Not Work / Disable Ajax Not Work Too

                              Comment


                              • #30
                                I had editor.css reverted to default to fix. Just wondering, over all the months of changes, what was different there and what I lost. I realize you have the chk editor functions added, but would hope that maybe someone could look at my original and see if there's something I should put back before I'm unpleasantly surprised?

                                I tried to paste it here, but it doesn't put anything beyond the first line.

                                Peace,
                                Gene

                                Comment

                                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                                Working...
                                X