Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems with my cms and forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Problems with my cms and forum

    Hello, im costantly having problems with my Vbulletin 4 CMS, and my forum.

    Im able to log on to my forum account, but when I get automatically redirected back to my forum or cms, I'm still disconnected

    and someome times when im already logged on and i check my CMS, it gives a pop up message or it only shows im not logg in (@cms), but when i check the forum im logged on

    my forum site: notcoolclub.com

    thanks
    robert

  • #2
    This is probably a cookie domain/path issue. To fix this, upload the tools.php script in the 'do_not_upload' folder of the vB zip file to your Admin CP directory and run it from your browser. Use this to reset the cookie domain and path back to the defaults. And then leave your cookie domain and path at the default settings. There is no reason to change these. If you need to specify a unique cookie, use the cookie prefix setting in config.php instead.

    This also may be a vBSEO setup issue. You might want to contact them if that doesn't work.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment

    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
    Working...
    X