Announcement

Collapse
No announcement yet.

Widgets Configure

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Widgets Configure

    i can easily crate new widgets but when go to Configure it the configuration window not open to insert configuration code in it

  • #2
    Make sure you are using the same url for your admincp that you entered into AdminCP > Settings > Options > site name/url > forum url. ie. if that option says www.yoursite.com, you need to enter the admincp via www.yoursite.com, not just yoursite.com

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      Originally posted by Lynne View Post
      Make sure you are using the same url for your admincp that you entered into AdminCP > Settings > Options > site name/url > forum url. ie. if that option says www.yoursite.com, you need to enter the admincp via www.yoursite.com, not just yoursite.com
      I do that and reinstall the vb again but still when click in widget configure the pop-up window not appear

      Comment


      • #4
        I would suggest reuploading all your default vbulletin files and seeing if that fixes the issue.

        Also, did you change anything in AdminCP > Settings > Options > content management like the default page? Or did you add anything in AdminCP > Settings > Options > site name/url/etc : CMS Component URL?

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          I uploading all default vbulletin files Version 4.1.3 patch 1

          and check all the above setting and still face the problem

          Comment


          • #6
            Lynne don't you have to have java or flash running as a browser add on to be able to see that? Lightbox right?
            ...

            Comment


            • #7
              Originally posted by khalled View Post
              and check all the above setting and still face the problem
              And what are they set to?

              You may want to put in a ticket. We will need admin access and access to turn off all plugins including vbseo if you have it.

              Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
              vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
              Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
              If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

              W3Schools <- awesome site for html/css help

              Comment

              Related Topics

              Collapse

              Working...
              X