Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sitemap for Webmaster Tools with friendly URLs the correct way

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trevor Hannant
    replied
    Are these all in your sitemap when you open the XML file?

    Leave a comment:


  • polle
    replied
    Can anyone help with this please ?

    Thanks.

    Leave a comment:


  • polle
    replied
    Ok, digging a little I see theres a huge problem with the sitemap.

    I have this:

    - 25,270 Duplicate meta descriptions
    - 19,680 Duplicate title tags

    Now, thats a big problem.

    Example of 1 thread:
    /forum/showthread.php/7054-Interconexión-de-2-MacBooks-Pro
    /forum/showthread.php?7054-Interconexi%F3n-de-2-MacBooks-Pro&p=51018&viewfull=1
    /forum/showthread.php?7054-Interconexi%F3n-de-2-MacBooks-Pro&p=51038&viewfull=1
    /forum/showthread.php?7054-Interconexi%F3n-de-2-MacBooks-Pro&p=51038

    It should be just the fist one and not 4 of them pointing to the same thread.

    That multiplied for 25,000 !

    It looks like the sitemap has URLs for non friendly URLs, for Friendly URLs and for archive or something ? And all of them pointing to the same place.

    As the friendly URLs are the correct ones, how to fix this issue in the sitemap ?

    Thanks.

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    If you open one of the XML files, what do you see as the links? Are they correct?

    Leave a comment:


  • polle
    replied
    Theres no error at all. But its not working, I mean theres no error explained or something.

    Green check that its working, an attention icon and a red X. All my other sitemaps are green and ok, this one is not working tho. Without having the friendly advanced URLs I kind of remember it was working, but not sure.

    Any idea why is not working as it should ?

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    What does it say the actual error is?

    Leave a comment:


  • Sitemap for Webmaster Tools with friendly URLs the correct way

    Hi, I am trying to make things work with no luck.

    The URL of the sitemap is http://www.site.com/forum/xmlsitemap.php and I have the friendly URLs advanced selected.

    Webmaster Tools drops a yellow attention sign that its not working .

    How to fix this ?


    Thanks.

Related Topics

Collapse

Working...
X