Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems With vBulletin Mobile Style

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • n_i_x
    replied
    Originally posted by Trevor Hannant View Post
    The Blog and CMS styles are not complete - I'm not sure why they've been added to the manual...
    And they haven't been removed in 4.1.4 either nor has the documentation been updated.

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    Originally posted by maximutt View Post
    That would be exactly what the title of this thread says.
    True, but you posted in the Mobile Suite forum which is for users with problems in the Mobile Suite, not the mobile style.

    Leave a comment:


  • maximutt
    replied
    Originally posted by Trevor Hannant View Post
    Is the problem with the link in the 'Blog' section or when in the forums?
    Forums. Blog won't even load with that style. Is this not ready for actual prime time usage yet? Looks great though.

    Originally posted by acwatts View Post
    The full site link takes you to the CMS, I edited mine to go to the forum home default style. I have had one user who got stuck in the mobile style as well.
    I don't have the CMS activated but the link associated with "Full Site" is ?styleid=-1. Is that supposed to take you back one style to the default?
    Also, Trevor stated that the CMS Mobile Style is not complete yet. Is it working for you? If so, can you please PM a link? I'd love to see what this is supposed to actually look like on a functioning site.

    Originally posted by Lynne View Post
    It doesn't sound like you are talking about the Mobile Suite (something you purchase), but instead you are just talking about the mobile style - is that correct?
    That would be exactly what the title of this thread says.

    Leave a comment:


  • Lynne
    replied
    It doesn't sound like you are talking about the Mobile Suite (something you purchase), but instead you are just talking about the mobile style - is that correct?

    Leave a comment:


  • acwatts
    replied
    The full site link takes you to the CMS, I edited mine to go to the forum home default style. I have had one user who got stuck in the mobile style as well.

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Is the problem with the link in the 'Blog' section or when in the forums?

    Leave a comment:


  • maximutt
    replied
    Thanks Trevor.

    What about the "Full Site" link in the footer? The addon URL of ?styleid=-1 does nothing for me.
    Any screen shots out there of this skin in full default skin mode?

    I like what I have seen so far. I would just like to be able to know how to use it.

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    The Blog and CMS styles are not complete - I'm not sure why they've been added to the manual...

    Leave a comment:


  • maximutt
    started a topic Problems With vBulletin Mobile Style

    Problems With vBulletin Mobile Style

    I followed the instructions posted here but it seems the instructions are incomplete:
    http://www.vbulletin.com/docs/html/s...mobile_install

    I can't get my blogs connected using vbulletin-mobile-style-blog.xml.
    When I try to connect to blogs.php, I get this:
    We are sorry, this content is not supported via the mobile style.
    Click Here to go to the Forum Homepage.
    Blogs work in every other style.

    The "Full Site" link in the footer also doesn't seem to work at all and it's quite easy to get trapped in this mobile style.

    Are there any screen shots of what the default mobile skin is supposed to look like? It seems to be pulling stylevars from other styles which are not parented to it.

    Thanks
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X