Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with New Members showing as staff.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Problem with New Members showing as staff.

    Hey everyone! I am having a problem with all my new members that register. For some reason the are showing up as staff on the index.. I am using 4.1.3 as well.. it was happening b4 I updated as well, and I am about clueless at this point, lol..Can anyone help solve this problem? Thanks for any help in advance
    Last edited by Rich_Princess; Sun 1 May '11, 10:07pm.

  • #2
    Are they showing in the Admin usergroup or are they just showing a title of 'Staff'?
    Vote for:

    - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
    -
    *PM - Add ability to reply to originator only*
    - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
    - "Quick Route" Interface...

    Comment


    • #3
      Thanks for the quick response. They are showing as correct usergroup & color, but they are just showing on the "Staff:" line above members. Thanks for your help!

      Comment


      • #4
        Originally posted by Rich_Princess View Post
        they are just showing on the "Staff:" line above members.
        Huh? I don't have a "staff" line anywhere. You may need to supply a link.

        Comment


        • #5
          Issue Fixed!

          One of my admin had added the "registered users" group to "forum leaders" in usergroup options.. Can't believe I missed it the first time around! Thanks for all the help tho guys!

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X