Announcement

Collapse
No announcement yet.

Design broken after importing settings

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Design broken after importing settings

    I just installed a new forum,
    and imported the settings file.

    After this, the forum design went broken, like the css was not working.

    Click image for larger version

Name:	ScreenShot018.jpg
Views:	1
Size:	15.0 KB
ID:	3720439

    Any ideas?

    The url is www.inerd.com.br
    Last edited by MarceloBR; Thu 28 Apr '11, 11:37am.

  • #2
    By the way, the new forum shows on the footer the vbulletin version of old forum (4.0.8) instead of the correct one (4.1.3).

    Comment


    • #3
      That happens when you have the wrong forum URL setting. You need to set the correct forum URL here:

      Admin CP -> Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details -> Forum URL

      The other possibility is that you are storing stylesheets in the file system but there is something wrong with the permissions. If the first option doesn't work, try setting this:

      Admin CP -> Settings -> Options -> Style & Language Settings -> Store CSS Stylesheets as Files? -> No
      Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
      Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

      Steve Machol Photography


      Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


      Comment


      • #4
        Originally posted by Steve Machol View Post
        That happens when you have the wrong forum URL setting. You need to set the correct forum URL here:

        Admin CP -> Settings -> Options -> Site Name / URL / Contact Details -> Forum URL

        The other possibility is that you are storing stylesheets in the file system but there is something wrong with the permissions. If the first option doesn't work, try setting this:

        Admin CP -> Settings -> Options -> Style & Language Settings -> Store CSS Stylesheets as Files? -> No
        It was a permission thing for the css files.

        Thanks.

        Comment

        Related Topics

        Collapse

        Working...
        X