Announcement

Collapse
No announcement yet.

500 Internal Server Error search.php

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apolo
    replied
    Originally posted by Wayne Luke View Post
    You need to upgrade to 4.2.1 and let us know if the issue continues. Thank you.
    I don't know why but I didn't receive any notification of your reply.

    As I had to fix this issue urgently, I proceeded with this fix:

    ==================
    if (is_object($this->search_type) && is_callable($this->search_type->get_display_name()))
    ==================

    in the criteria.php file.

    I cannot upgrade to 4.2.1 because the license doesn't allow me to do so, but there is definitely a bug in there.

    Leave a comment:


  • Wayne Luke
    replied
    You need to upgrade to 4.2.1 and let us know if the issue continues. Thank you.

    Leave a comment:


  • Apolo
    replied
    Hello,

    Same error here, just after upgrading a forum from 3.8.5 to 4.1.2

    Any search delivers a 500 Internal Server Error.

    Already tried Suspect File Versions and the only files which do not contain expected contents are:

    ./index.php
    ./clientscript/libraries/DD_belatedPNG_0.0.8a.js
    ./clientscript/yui/history/assets/blank.html

    Despite the fact I have deleted & uploaded again such (and all) files over and over. Either way, I guess they are not to be blamed for these 500 Error issues.

    There are no plugins enabled.

    Already tried to optimize & repair database tables.

    Any other ideas?

    Thank you.

    Leave a comment:


  • av8or1
    replied
    Corrected our problem too. No eAcccelerator here. Thanks!

    Leave a comment:


  • maulana21
    replied
    Originally posted by ppc2you View Post
    Dear Support ,

    Now it's ok by this Fix



    Now i need you to fix this in new Version 4.1.3 or in Future
    thanks...
    my vbulletin work by this fix...

    Leave a comment:


  • newbie_newbie
    replied
    Thanks this fixed it for me as well.
    For those using 4.1.3 it is line 844 of criteria.php. For some reason searching the file couldn't find the line. Thought I would post in case it helps someone else.

    Leave a comment:


  • silpher
    replied
    thanks pcc2you, u're the best.

    Leave a comment:


  • kvnband
    replied
    Add me to the list of people experiencing this bug. Not running eaccelerator. Just PHP 5.3.6 and Apache 2.2.

    Fixed with the code in the previous post.

    Leave a comment:


  • Bilal
    replied
    Originally posted by Crotan View Post
    Is that a typo by chance? I have a vb\search\criteria.php but no criterial.php?
    yes it was a typo and you are right vb\search\criteria.php is the correct file

    Originally posted by Zachery View Post
    Yea, I've actually run into this a few more times without eAcclerator, and there is a bug in the bug tracker. Not sure what is causing it.
    hmm..anyway whatever the problem is, it's in search.php and pcc2you solution is a fix for it.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Yea, I've actually run into this a few more times without eAcclerator, and there is a bug in the bug tracker. Not sure what is causing it.

    Leave a comment:


  • Crotan
    replied
    Originally posted by Lynne View Post
    Doing a quick search of files shows me that line is in vb/search/criterial.php
    Is that a typo by chance? I have a vb\search\criteria.php but no criterial.php?

    Leave a comment:


  • Bilal
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    Can you provide a link to your phpinfo?
    Sure mate: http://www.pakgamers.com/phpinfo.php

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Can you provide a link to your phpinfo?

    Leave a comment:


  • Bilal
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    Quoting myself here, as far as I know, the bug is with eAcclerator, and not with vBulletin itself.
    I don't have eAcclerator intalled, I never installed eAcclerator on my server. Just simple PHP 5.3.6, Apache 2.2, Mysql 5.1 with SuPHP

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    It is a bug with eAcclerator, not vBulletin.
    Quoting myself here, as far as I know, the bug is with eAcclerator, and not with vBulletin itself.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

Working...
X