Announcement

Collapse
No announcement yet.

The problem of mobile style

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • forumsonsuz
    replied
    thanks...

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Your mobile style works fine for me on my Android phone. Even your 'tweets' add-on is showing up.

    Leave a comment:


  • forumsonsuz
    replied
    www.cepsisx.com

    Leave a comment:


  • JPMiddleton
    replied
    Originally posted by CEO254 View Post
    I had the problem with my site also. Turns out it was only affecting Blackberry users. I disabled the whole thing......id rather use the Mobile App coming out in a few days.
    What is the style coming out in a few days please?

    Leave a comment:


  • CEO254
    replied
    I had the problem with my site also. Turns out it was only affecting Blackberry users. I disabled the whole thing......id rather use the Mobile App coming out in a few days.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    What's the URL to your forums?

    Leave a comment:


  • forumsonsuz
    replied
    current issue

    Leave a comment:


  • forumsonsuz
    replied
    Version 4.1.3 error gives all members

    Leave a comment:


  • sulasno
    replied
    what is the version of your vBulletin ? have you try re-importing the style ?

    Leave a comment:


  • forumsonsuz
    started a topic [Forum] The problem of mobile style

    The problem of mobile style

    I've installed all the settings in the mobile style of mobile style gave the white page problem
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X