Announcement

Collapse
No announcement yet.

Exceeds your quota by...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Exceeds your quota by...

    I'm supposed to have unlimited upload space. I've checked
    Admin CP -> Settings -> Options -> Message Attachment Options -> Limit Space Taken Up By Attachments (Total)

    and

    Admin CP -> Usergroups -> Usergroup Manager -> Edit Usergroup -> Attachment Permissions -> Space (in bytes) that a user's total attachment usage may consume

    Both are set to 0 (unlimited). Still I have a red full bar in my attachment statistics, and I can't upload anything else. What could be the problem? I am a member of two user groups, both with the setting 0.

    Edit: Attachment maganger says I have 104857600 bytes for the file type in question, which should be enough.
    Last edited by Darakir; Tue 5 Apr '11, 2:08am.

  • #2
    You may have unlimited space set in your vB options but have you checked to see whether you're running out of space on the server?
    Vote for:

    - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
    -
    *PM - Add ability to reply to originator only*
    - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
    - "Quick Route" Interface...

    Comment


    • #3
      This is just weird. I have about 350 MB uploaded attachments, but when I look in the attachment manager it says that I have: "21.14 MB of 38.15 MB Used". I have no idea where the 38.15 limit comes from, nor why it thinks I just have 21.14 MB uploaded. Could it have anything to do with the fact that we just transferred the forum to a new server?

      The new server have room for a lot more, gigabytes more. I'll check with the host though.

      Comment


      • #4
        Do you store the attachments in the database or the filesystem?
        Vote for:

        - *Admin Settable Paid Subscription Reminder Timeframe*
        -
        *PM - Add ability to reply to originator only*
        - Add Admin ability to auto-subscribe users to specific channel(s)
        - "Quick Route" Interface...

        Comment


        • #5
          In the filesystem.
          The host says there is space and the php settings should allow for a lot bigger attachments.

          Comment


          • #6
            How many usergroups are you a part of?

            Comment


            • #7
              I'm sorry for the necro post, but I just got this issue again and did not remember how I solved it last time, so for future reference to anyone else having this issue (or future me), the error was with user groups, as Zachery guess above.
              0 (unlimited) does not override a lower value on other user groups you are a member of. So check the other user groups.

              Edit: that did not work this time though, still have the issue, don't know what is causing it. I'll try to update this when I find it, but if anyone have ideas, they are welcomed. I rebuilt the bitfields, that was not it either.
              Last edited by Darakir; Tue 15 Nov '11, 3:11am.

              Comment


              • #8
                Ok, solved it now. The issue was different this time.
                When editing someone else's post, I get their limit on attachments, not my own. Isn't that weird? Is it a bug or WAD?

                Comment

                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                Working...
                X