Announcement

Collapse
No announcement yet.

Poll widget on Home page not updating

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] Poll widget on Home page not updating

    I have created a poll and then added the poll widget on the the Home page of my CMS. The poll does show up. However it does not show the votes in the widget. Here is the widgets display.

    How long have you been geocaching for? (0 Votes)
    Less then a month (0 Votes)
    More then a Month (0 Votes)
    More then six months (0 Votes)
    More then a year (0 Votes)
    More then three years (0 Votes)
    More then five years (0 Votes)

    Am I doing something wrong or missing a step? How do I get the votes to show up on the poll widget?

  • #2
    The real links would help.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Steve, it has updated now. It seems like there was some lag time in this. Is there a cron job that has to run or something like that before this updates?

      Comment


      • #4
        Originally posted by attroll View Post
        Steve, it has updated now. It seems like there was some lag time in this. Is there a cron job that has to run or something like that before this updates?
        That widget updates every five minutes (cached data update setting.)
        Please- I'm not tech support. Don't send your problem reports to me unless I've asked you to.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X