Announcement

Collapse
No announcement yet.

Logout forum.php.php[ARG:3%20UNDEFINED]

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • prof3ta
    replied
    Originally posted by Quadronica View Post
    the same problem with my forum... add that when login in forum the welcome window don't show the name but $bbuserinfo[username]
    bumping for solutions to both these...

    Leave a comment:


  • Quadronica
    replied
    the same problem with my forum... add that when login in forum the welcome window don't show the name but $bbuserinfo[username]

    Leave a comment:


  • tintin74
    replied
    Hi Trevor, I've try to check this setting : AdminCP > Settings > Options > Forums Home Page Options > Script Name for Forum Home Page . I've "forum" and not "forum.php": I think this is ok.
    I'm using a different language and I don't know in which italian phrases I 've to investigate about this issue.

    I know I've to make a search in AdminCP > Languages & Phrases > Search in Phrases but I don't understand which keywords I've to search in it.

    This is what i get after logout: http://www.mydomain.net/forum/forum.php.php[ARG:3 UNDEFINED]

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    What are you clicking on that gives you the incorrect link?

    Leave a comment:


  • tintin74
    replied
    Originally posted by trackpads View Post
    Right sorry, what I meant was what is the phrse if the url is this?

    Code:
    http://www.trackpads.com/forum/forum.php.php[ARG:3 UNDEFINED]
    Thanks again,

    -Jason
    Does anyone who knows how to fix this could reply to this question please?

    Thank you

    Leave a comment:


  • StarBuG
    replied
    I have the same problem. I set Default Page to index (the forum.php file renamed) which was 1-index before even though I don't use vBulletin SEO URLs
    I searched for a phrase that contained index.php that could cause the problem and found nothing.

    I still get
    Code:
    http://www.adsenseexperts.com/index.php.php[ARG:3 UNDEFINED]

    Leave a comment:


  • trackpads
    replied
    bump please

    Leave a comment:


  • trackpads
    replied
    Right sorry, what I meant was what is the phrse if the url is this?

    Code:
    http://www.trackpads.com/forum/forum.php.php[ARG:3 UNDEFINED]
    Thanks again,

    -Jason

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Search for the text of the phrase in AdminCP > Languages & Phrases > Search in Phrases

    Leave a comment:


  • trackpads
    replied
    I am having this exact same problem, how do you find the offending phrase?

    Thanks,

    -Jason

    Leave a comment:


  • 3loomShia
    replied
    It is exactly just like you said. A customized phrase in my language pack
    It seems that I have got it fixed now. Thanks heaps Trevor.

    3

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    The double .php is either coming from that setting or from a customised phrase in your language pack.

    If you switch to the default English language, do you still have that problem?

    Leave a comment:


  • 3loomShia
    replied
    I have already tried that. Any other thing that might be causing it?
    I noticed it when I upgraded to 4.1.2.

    Leave a comment:


  • Trevor Hannant
    replied
    Change this setting to forum (not forum.php):

    AdminCP > Settings > Options > Forums Home Page Options > Script Name for Forum Home Page

    Leave a comment:


  • 3loomShia
    replied
    More info

    I am getting this:

    Not Found (404)
    The requested URL /vb/forum.php.php%5BARG:3%20UNDEFINED%5D was not found on this server.

    Leave a comment:

Related Topics

Collapse

  • Mevlüt Akpinar
    Error :API Error
    by Mevlüt Akpinar
    Hello,
    Etc. 5 I smoke. I do not have a shortage of time following entry but I also enter my login information (in debug mode) I get the following errors.



    Error :API E...
    Tue 22 Dec '15, 12:42pm
  • geovadim
    Update errors
    by geovadim
    I am trying to update my forum vb3.7 to vb5 connect. I've copied the files from vb5 in a test forum and created a copy of the live database.

    PHP Version 5.4.38

    I went to upgrade...
    Mon 2 Mar '15, 2:18am
  • Mevlüt Akpinar
    System Error
    by Mevlüt Akpinar
    Hello there,
    System Error Gives below.
    System Error has occurred.
    The software is Experiencing a systems error.
    You should attempt to repeat your last action. If this error occurs...
    Wed 2 Mar '16, 11:18am
Working...
X