Announcement

Collapse
No announcement yet.

mobile style doesnt work for me strange

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by katim110 View Post
    that's not really the solution. you know why? because you keep seeing under your forums the selection of the templates.
    Yup but it's the same on the official forum.. It's a solution, but a very very poor one and by the looks of it how this was designed.. SIGH....

    Comment


    • #32
      Originally posted by zelnik View Post
      Yup but it's the same on the official forum.. It's a solution, but a very very poor one and by the looks of it how this was designed.. SIGH....
      im gonna turn off until vb team comes with a solution. because i want to force my visitors to use whatever style has been specified.

      Comment


      • #33
        Originally posted by katim110 View Post
        im gonna turn off until vb team comes with a solution. because i want to force my visitors to use whatever style has been specified.
        I'm turning it off as the style itself is FULL of bugs using an iphone/safari... The text on some threads is all down one side of the screen and the login icons are huge and in the middle of the screen....

        Check attachment. This is not on every thread but certainly on a lot of them and using iphone and samsung/andriod phones using their default browsers.

        EDIT: What's odd is when you find one of these threads that do not display properly if you hit refresh it will then load properly, most of the time!

        EDIT2: Seems to be only threads that have a lot of text content or a picture. So perhaps it's a loading timing issue?
        Attached Files
        Last edited by zelnik; Wed 16 Feb '11, 4:47am.

        Comment


        • #34
          No problems for me.

          Style & Settings and Optimization Options

          • Default Style
            • vB4 Default Style

          • Default Style for Modern Mobile Browsers
            • Mobile Style

          • Default Style for Old Mobile Browsers
            • Mobile Style

          • Allow Users to Change Style
            • Yes

          Comment


          • #35
            You need to allow users to change styles.
            Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
            Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

            Steve Machol Photography


            Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


            Comment


            • #36
              Originally posted by Steve Machol View Post
              You need to allow users to change styles.
              what a very poor way of doing it!

              Comment


              • #37
                Originally posted by zelnik View Post
                what a very poor way of doing it!
                How is that a poor way of doing it, it's been like this for all styles, it allows for a simple on/off switch.

                Comment


                • #38
                  Originally posted by Steve Machol View Post
                  You need to allow users to change styles.
                  i dont want this? is there another way?

                  Comment


                  • #39
                    Mobile style not detecting for us either. Only windows mobile was tested so far.

                    Comment


                    • #40
                      just installed homepage of mobile theme is not working even on desktop browsers. source code shows fine but the browser shows blank.

                      internal pages seems to load fine.

                      http://broadbandforum.in/?styleid=29
                      http://broadbandforum.in/humor/65929...es/?styleid=29

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by Dirt Bike Addict View Post
                        How is that a poor way of doing it, it's been like this for all styles, it allows for a simple on/off switch.
                        If you bothered to read previous posts from me on the thread then you would already know but to recap.

                        It allows non mobile device using members of sites to select it and use it and for sites which depend on adsence/advertising will (and are already on my site) be affected as users will notice the mobile style works on normal browsers and has no advertising so they use that style instead of the default one.

                        Comment


                        • #42
                          that is of course a major concern as the mobile theme is good enough to be used on a desktop web browser. less clutter. access to complete content.

                          Comment


                          • #43
                            I'm having the same problem... if I import the vbulletin-mobile-style.xml template as a child style, the page renders blank. If I then move that style to have no parent, it works fine. If I leave it as a child style to another, it will display the page with default stylevars if I delete the HTML tag's "ui-mobile-rendering" class and the "ui-page" class from the first body's first DIV tag. I can't yet get it to render with my custom parent style's stylevar values, though the stylevars seem to be inheriting correctly. Maybe this means the mobile style has a problem with those two classes?
                            www.MJWebhosting.com - (Vbulletin Forum Hosting)
                            www.MercuryServer.com - (Our vBulletin forum Managed & hosted by MJWebhosting)

                            Comment


                            • #44
                              Mobile Style is an independent style on my forum. Still shows blank on the homepage!

                              Comment


                              • #45
                                Playing some more, here's what I see. This css value is defaulting to hidden:

                                .ui-mobile-rendering > * {
                                visibility: hidden;
                                }


                                And this one is defaulting to none:

                                .ui-page {
                                display: none;
                                }




                                Disabling both CSS values (via Firebug) lets the page load... but it still doesn't pull my custom stylevars, even though they are inheriting

                                When checking this with no parent style, the visibility property doesn't exist and the display property exists but is overridden
                                Last edited by encryption; Wed 16 Feb '11, 4:34pm.
                                www.MJWebhosting.com - (Vbulletin Forum Hosting)
                                www.MercuryServer.com - (Our vBulletin forum Managed & hosted by MJWebhosting)

                                Comment

                                widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                                Working...
                                X