Announcement

Collapse
No announcement yet.

mobile style doesnt work for me strange

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] mobile style doesnt work for me strange

    today i updated my forums to vb 4.1.2.

    mobile style doesnt work. did i something wrong?

    here are my forums
    http://forums.zoubida.nl/index.php
    Last edited by katim110; Wed 16 Feb '11, 1:09am.

  • #2
    What's the ID of your mobile style?

    Comment


    • #3
      thats a good question
      i dont know

      Comment


      • #4
        how can i find the id?

        Comment


        • #5
          In your AdminCP go to Styles & Templates>Styles Manager

          Then click on the dropdown "StyleVars" for your mobile style and select "Edit Settings". In the header of the settings it should say something like "Style: vBulletin Mobile Style (id: x)"

          Comment


          • #6
            mines not working either and followed instruction... my id is : id: 29

            it works if you click on the style in the style manager though.

            Comment


            • #7
              Originally posted by zelnik View Post
              mines not working either and followed instruction... my id is : id: 29

              it works if you click on the style in the style manager though.
              What's the URL of your website?

              Comment


              • #8
                Originally posted by Cadellin View Post
                What's the URL of your website?
                will pm you - dont like it here as whenever i post the url i get a fresh load of spam bots

                Comment


                • #9
                  the mobile style doesn't show in styles manager. it shows only default vbulletin 4 style and my own style which i made with style generator. that's all

                  Comment


                  • #10
                    Have you installed the new mobile style as per the installation instructions?

                    HOW TO INSTALL AND CONFIGURE THE NEW MOBILE STYLE:

                    1) Go to your [AdminCP]

                    2) Go to [STYLES & TEMPLATES]

                    3) Click [DOWNLOAD / UPLOAD STYLES]

                    4) In IMPORT STYLE XML, change XML IMPORT FROM SERVER path and IMPORT.
                    PHP Code:
                    ./install/vbulletin-mobile-style.xml

                    5) Go to vBulletin [SETTINGS]

                    6) Edit [STYLE & LANGUAGE] settings

                    7) Adjust settings for the new MOBILE STYLE options, including DETECTION settings.

                    Comment


                    • #11
                      it's odd as when I goto the style id number url using my laptop it displays fine. However, if i use the same url on my iphone it defaults back to the original vbulletin style

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by zelnik View Post
                        it's odd as when I goto the style id number url using my laptop it displays fine. However, if i use the same url on my iphone it defaults back to the original vbulletin style
                        Take a look at your detection settings and check everything is correctly set in there.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Cadellin View Post
                          Take a look at your detection settings and check everything is correctly set in there.
                          Yup all set up, even I couldn't mess those settings up.. I think

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Cadellin View Post
                            Have you installed the new mobile style as per the installation instructions?
                            no, i didnt lol
                            im gonna do this. i let u know.
                            hold on

                            Comment


                            • #15
                              ok, i did now. http://forums.zoubida.nl/index.php?styleid=12 its working. but when i surf with my iphone to my forums, it doesn't auto detect the style

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X