Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Url Changed after Upgrade to Vbulletin 4.1.1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Forum Url Changed after Upgrade to Vbulletin 4.1.1

    Hello Everyone,

    I hope someone can be of some assistance, I have read and read and cannot seem to find what went wrong.

    I upgraded my forum from vbulletin 4.1.0 to 4.1.1

    After upgrading my forum, I have noticed the url to the forum has changed from http//:www.mysite.com/forums to http://mysite.com/forums/forum.php

    When I try and go to the original link, the page is just blank. I will just deal with this, however have hundreds of Youtube Videos that I have placed my original link on, that I will have to manually go back and change.

    Thanks
    KP
    Last edited by KpDaCancunLegend; Sun 30 Jan '11, 8:00pm.

  • #2
    That is normal and the way it was in 4.1.0 too. Make sure uou upload the 4.1.1 index.php file and that you do not have an index.html or index.htm file in that directory.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      Steve, thanks this solved the problem. I only deleted the index.html file and now I am linking to my forum like I originally used too.

      Respectfully,

      KP

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X