Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upload Error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    Internal Server errors are generally related to either a server problem, or added code to the vB files and/or templates.

    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all products (except vB Blog and vB CMS if you are running the Suite.)

    Admin CP -> Plugins & Products -> Manage Products -> Disable

    Then manually uncheck all plugins that are not for 'vBulletin Blog' and vBulletin CMS' here:

    Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

    Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • ENF
    replied
    There are a few things in there to consider:

    If mod_security is enabled:

    Originally posted by Bug Report/Worked for Some
    <IfModule mod_security.c>
    SecFilterEngine Off
    SecFilterScanPOST Off
    </IfModule>


    Also, check your attachment directory location/settings. Permissions as well (attachment directory should be 777)

    If you still cannot get the enhanced upload tool working, you can switch back to the basic uploader that was used in vb3 in your user control panel under 'General Settings'.

    That's all I can offer at the moment. I've not encountered this particular bug myself. (yet)

    Leave a comment:


  • DieselTruck
    replied
    Originally posted by ENF View Post
    Run through this and check your server settings accordingly:

    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-307 (Documentation of same issue.)

    Was it working previously?
    Yes it was, I just moved to my new sever yesterday. I don't quite see any sever settings in that bug track?

    Leave a comment:


  • ENF
    replied
    Run through this and check your server settings accordingly:

    http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-307 (Documentation of same issue.)

    Was it working previously?

    Leave a comment:


  • DieselTruck
    started a topic [Forum] Upload Error

    Upload Error

    I'm getting an upload error, from both file and URL. I'm running 4.1.1.

    Picture attached.

    Click image for larger version

Name:	uploaderror.png
Views:	1
Size:	36.8 KB
ID:	3719857

Related Topics

Collapse

Working...
X