Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fatal error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fatal error

    i have a problem

    Fatal error
    : Call to undefined method stdClass::set() in /public_html/forums/includes/functions.php on line 7326


    plese help me

  • #2
    First of all what version are you running. Second have you disabled all add-ons by adding in the config.php the following:

    Code:
    define('DISABLE_HOOKS', true);

    Comment


    • #3
      This is 4.1.0
      I have followed your say on
      But problem not solved

      Comment


      • #4
        Think you can rule out an add-on then you need to wait until some one with some good php knowledge comes along. Never seen anything like this you can search the forum see if this happened to some one else.

        Comment


        • #5
          Are you attempting to use ImpEx? If so, please ensure Suhosin is not installed on your server.
          Shamil Nunhuck, - Radon Systems Ltd.
          VPS + Dedicated Server Hosting and Management
          vBulletin Hosting and Services
          Server / Website Consultation

          Comment


          • #6

            http://www.siratulhuda.com/forums/

            Comment


            • #7
              PHP Code:
              <?php
              phpinfo
              (INFO_MODULES);
              ?>
              to check for suhoshin but that error looks like it's trying to call a method from a class that doesn't exist did you uploaded *.php files a ASCII text and not binary ? ...

              Comment


              • #8
                Is this a new install?
                Is this an upgrade to an exciting version?
                Has your board been running fine for a while and then all of a sudden you're getting this error?

                We need a lot more info to be able to help.
                Not so Rude, Rudedog FPSadmin.com | twitter | Microsoft MVP 2009-2014 - Games for Windows

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Shamil. View Post
                  Are you attempting to use ImpEx? If so, please ensure Suhosin is not installed on your server.
                  Yes I used impex
                  And I had successfully import all data from mybb
                  But yet the same is installed impex
                  I just deleted database information in impex config file
                  This was right after all
                  Suddenly something has happened

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by rudedog1968 View Post
                    Is this a new install?
                    Is this an upgrade to an exciting version?
                    Has your board been running fine for a while and then all of a sudden you're getting this error?

                    We need a lot more info to be able to help.
                    Yes I have installed this new
                    It goes right is 8 days
                    The problem today is

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by zargarzone View Post
                      Yes I have installed this new
                      It goes right is 8 days
                      The problem today is
                      Can you revert from a backup?

                      What version of vBulletin do you have installed?
                      Shamil Nunhuck, - Radon Systems Ltd.
                      VPS + Dedicated Server Hosting and Management
                      vBulletin Hosting and Services
                      Server / Website Consultation

                      Comment


                      • #12
                        Today I just did it
                        http://www.vbulletin.com/forum/showt...=1#post1704192

                        But still not been Execute SQL Query
                        I again
                        config file
                        In the pre-changed

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Shamil. View Post
                          Can you revert from a backup?

                          What version of vBulletin do you have installed?
                          Dear Sir
                          I had 4.1.0 installed
                          And his backup was not made yet

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by zargarzone View Post
                            Dear Sir
                            I had 4.1.0 installed
                            And his backup was not made yet
                            Did you, or your host change anything recently?
                            Shamil Nunhuck, - Radon Systems Ltd.
                            VPS + Dedicated Server Hosting and Management
                            vBulletin Hosting and Services
                            Server / Website Consultation

                            Comment


                            • #15
                              I have delete config File from root
                              And is re-uploaded
                              Work is fine
                              I did waste your time
                              Thank you all very much

                              Comment

                              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                              Working...
                              X