Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sidebar: New Forum Posts and Forum Threads don't update

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Steve Machol
    replied
    Did you reupload all the original files and disable your plugins?

    Leave a comment:


  • carrlos27
    replied
    Attempting the Suspect File Versions test but nothing happens when I click "Submit".

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    There is no problem in 4.0.7 that would cause this. That has to be form a bad file or modification.

    To troubleshoot this, first reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server. Also be sure to upload the admincp files to whichever directory you have set in your config.php file. Then run 'Suspect File Versions' in Diagnostics to make sure you have all the original files for your version and that none show 'File does not contain expected contents':

    Admin CP -> Maintenance -> Diagnostics -> Suspect File Versions

    [Note: In some cases you may also need to remove any of the listed .xml files in the includes/xml directory.]

    Next, disable all products (except vB Blog and vB CMS if you are running the Suite.)

    Admin CP -> Plugins & Products -> Manage Products -> Disable

    Then manually uncheck all plugins that are not for 'vBulletin Blog' and vBulletin CMS' here:

    Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager

    You must do BOTH of those steps in order to disable all non vBulletin Modifications.

    Then if you still have this problem, create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Finally empty your browser cache, close all browser windows then try again. Make sure you change to the new style and view your forums with it.

    Do you have the same problem?

    Leave a comment:


  • Sidebar: New Forum Posts and Forum Threads don't update

    Sometimes it takes days for the New Forum Posts and Forum Threads sidebar blocks to update. What gives?

    I'm running 4.0.7, by the way. I will upgrade. Unless, it's a problem that is fixed in 4.0.8, please don't say "Upgrade" because I've had this problem through several updates now.
    Last edited by carrlos27; Sun 21 Nov '10, 6:55am.
widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X