Announcement

Collapse
No announcement yet.

after upgrade to vb4.0.8 pach2 , issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] after upgrade to vb4.0.8 pach2 , issues

    after upgrade to vb4.0.8 pach2 , : when user change the font Font Family in custom profile it will not save the choosen font size just after refresh of the page it will come back as default font size this is not happen if i go to last version 4.0.8 without the pach2
    Last edited by yahoooh; Sat 20th Nov '10, 9:13am.
    :D:rolleyes::confused::rolleyes::D

  • #2
    Confirmed.
    I changed the font family. Save. Refresh. Back to default.
    ...steven
    www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
    bmwcca.org/forum | m135i.net
    "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

    Comment


    • #3
      any fix for this
      :D:rolleyes::confused::rolleyes::D

      Comment


      • #4
        I don't know.
        Did you report it in the Tracker?
        ...steven
        www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
        bmwcca.org/forum | m135i.net
        "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

        Comment


        • #5
          no , i get difficult to use this tracker , i should spend hours to know every thing how it works and report , if there are lesson how to use it give me plz
          thanks
          :D:rolleyes::confused::rolleyes::D

          Comment


          • #6
            Originally posted by yahoooh View Post
            no , i get difficult to use this tracker , i should spend hours to know every thing how it works and report , if there are lesson how to use it give me plz
            thanks
            No kidding about the tracker. I haven't been able to figure it out.
            Just not worth my time.
            With the old bug tracker I was eager to look through reported bugs to see if I could duplicate them.

            I only posted to confirm your problem.
            Other than that, I can't help. Sorry.
            Maybe someone will read this thread and offer advice.
            ...steven
            www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
            bmwcca.org/forum | m135i.net
            "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

            Comment


            • #7
              Originally posted by steven s View Post
              No kidding about the tracker. I haven't been able to figure it out.
              Just not worth my time.
              With the old bug tracker I was eager to look through reported bugs to see if I could duplicate them.

              I only posted to confirm your problem.
              Other than that, I can't help. Sorry.
              Maybe someone will read this thread and offer advice.
              thank you i know alot of people can not understand how to use tracker and see if there are already reported bugs and like you , i do not have time to test every thing there
              but if there are admins here , this should be under study because if there alot of customers can not dale with the tracker , you will lost alot of comments and reports about vbulletin , and i need articles how to use your tracker
              :D:rolleyes::confused::rolleyes::D

              Comment


              • #8
                any news when they will fix this
                :D:rolleyes::confused::rolleyes::D

                Comment


                • #9
                  Originally posted by yahoooh View Post
                  any news when they will fix this
                  I'd suggest creating a support ticket.
                  Maybe we are the only two with this issue.
                  I doubt anyone on my vB4 site customizes their profile so it's not an issue for me.
                  ...steven
                  www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
                  bmwcca.org/forum | m135i.net
                  "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

                  Comment


                  • #10
                    Did you submit a support ticket?
                    13 days later and your post still goes unanswered.
                    Not even an, I can't confirm that, seems to be working for me.
                    ...steven
                    www.318ti.org (vB3.8) | www.nccbmwcca.org (vB4.2)
                    bmwcca.org/forum | m135i.net
                    "I tried to clean this up but this thread is beyond redemption." - Steve Machol

                    Comment

                    widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
                    Working...
                    X