Announcement

Collapse
No announcement yet.

vBulletin Captcha & reCaptcha Not Functioning

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ★Jigsaw
    replied
    Originally posted by Videx View Post
    Yes, for God's sake stop playing with any type of captcha and just use the more effective q&a. BTW, as a reseller I doubt you can compile PHP as you just have a shared account. Just get used to using GD instead of ImageMagick. And don't screw with Filezilla, it works fine by default.
    Erm... Get Lost... This topic has ended, so why do you have to be such a retard and start all over again, and i was not playing with the captcha it just wasn't appearing and i did not fiddle with it at all, also i wasn't screwing with Filezilla if someone was to tell me the default settings are fine then would've been great, but i was just making sure with Steve, twat.

    Leave a comment:


  • Videx
    replied
    Yes, for God's sake stop playing with any type of captcha and just use the more effective q&a. BTW, as a reseller I doubt you can compile PHP as you just have a shared account. Just get used to using GD instead of ImageMagick. And don't screw with Filezilla, it works fine by default.

    Leave a comment:


  • rootsxrocks
    replied
    Tools developed to allow the blind to use capcha also allow bots to do so as well, so it was inevitable that they would be misused eventually. it seems the simple question solution can be much more effective even though it might require some creativity.

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Originally posted by ★Jigsaw View Post
    Nice, but there was no point in adding it in the first place, it was there to prevent bots from entering the forum but doesn't work
    When it was activly developed it was very successful in blocking bots.

    Leave a comment:


  • ★Jigsaw
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    Have actually requested it be removed from the software, just hasn't been implimented yet.
    Nice, but there was no point in adding it in the first place, it was there to prevent bots from entering the forum but doesn't work

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    Originally posted by ★Jigsaw View Post
    Yeah the standard image, really sucks bots can easily bypass it.
    Have actually requested it be removed from the software, just hasn't been implimented yet.

    Leave a comment:


  • ★Jigsaw
    replied
    Originally posted by Zachery View Post
    the standard image capcha is moderately useless when it comes to getting rid of bots.

    use recapcha or a custom Q&A for your site.
    Yeah the standard image, really sucks bots can easily bypass it.

    Leave a comment:


  • ★Jigsaw
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    That is a custom style. Many stylevars have changed in 4.0.8, including the WGO stylevars, and you will need to revert those styles then redo your changes. Here is a list of new StyleVars in 4.0.8:

    http://www.vbulletin.com/forum/conte...evars-in-4.0.8

    Here is the list of Stylevars that have been deprecated and are not longer used in 4.0.8:

    http://www.vbulletin.com/forum/conte...ated-Stylevars
    Well the skin is the for 4.0.8 and was running with the forum 4.0.8, So i don't know why i should revert styles. The deprecated are not there in my forum so everything is right, something wrong with the forum, I will wait till the release of 4.0.9 and just upgrade.
    Last edited by ★Jigsaw; Mon 15 Nov '10, 5:12pm.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    That is a custom style. Many stylevars have changed in 4.0.8, including the WGO stylevars, and you will need to revert those styles then redo your changes. Here is a list of new StyleVars in 4.0.8:

    http://www.vbulletin.com/forum/conte...evars-in-4.0.8

    Here is the list of Stylevars that have been deprecated and are not longer used in 4.0.8:

    http://www.vbulletin.com/forum/conte...ated-Stylevars

    Leave a comment:


  • ★Jigsaw
    replied
    Ok I'm now receiving this new problem, take a look at the images below.

    The search icon is missing, the forum icons are missing, the Whats Going On, is messed up, repeating words. Never included the logo isn't viewable, the admincp vBulletin logo can't be seen its squeezed :s. Basically the whole skin is ruined not only is it my designed skins its also the default vBulletin skin same thing.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • ★Jigsaw
    replied
    Update: It's now working just had to re-upload the 4.0.8 suite , thanks Steve for the support. and sorry if i got you frustrated, have a merry christmas .

    Leave a comment:


  • Zachery
    replied
    the standard image capcha is moderately useless when it comes to getting rid of bots.

    use recapcha or a custom Q&A for your site.

    Leave a comment:


  • rootsxrocks
    replied
    I just reverted to questions and answers because of the number of bots that have been able to get past capcha.

    Leave a comment:


  • Steve Machol
    replied
    Unfortunately there is no enough info in that pic to help much. Did you follow ALL of the instructions in posts #4 and 10?

    Leave a comment:


  • ★Jigsaw
    replied
    Originally posted by Steve Machol View Post
    And are you having a specific problem or issue?
    The specific issue is the re-captcha not appearing :S, You told me to re-upload all vBulletin contents onto my forum, but you told me something about ACSII and Binary something of which i never came across, I'm just making sure. I'm sorry you are getting agitated, but i appreciate your support. Can you please check my print screen if its right if so i will continue uploading the forum and checking if the re-captcha appears onto my forum.

    Leave a comment:

widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
Working...
X