Announcement

Collapse
No announcement yet.

Side Bar links not bold anymore?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Side Bar links not bold anymore?

    Since I did the upgrade, my side bar links are not bold anymore.

    Can someone advise how to correct this?

    See here... gtamotorcycle.com

    It show's them bold on this forum...so there has to be a way!

    Click image for larger version

Name:	sidebar.jpg
Views:	2
Size:	96.4 KB
ID:	3718943

  • #2
    Try this. Create a new style and choose no parent style. This will force it to use the default templates. Then change to this style and view your forums with it. Do you have the same problem?

    If you do, empty your browser cache, close all browser windows and try again.

    If you do not have this problem with the original templates, then this means the problem is with one or more of your custom templates. You need to revert your templates, then redo your changes.
    Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
    Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

    Steve Machol Photography


    Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


    Comment


    • #3
      I have the exact same problem and I have followed exactly what you said.

      Created no parent style - same problem.
      Emptied my Chrome cache - same problem.
      Tested with Firefox - same problem.
      Tested with IE8 - same problem.
      Disabled ALL hooks via the config.php file - same problem.
      פורומים
      IDANTECH Forums
      Facebook Status

      Comment


      • #4
        Please start your own thread with all the relevant details. Thank you.
        Steve Machol, former vBulletin Customer Support Manager (and NOT retired!)
        Change CKEditor Colors to Match Style (for 4.1.4 and above)

        Steve Machol Photography


        Mankind is the only creature smart enough to know its own history, and dumb enough to ignore it.


        Comment


        • #5
          I have already created my own thread and nobody helped me.
          http://www.vbulletin.com/forum/showt...39#post2061939

          I have also created a support ticket and nobody helped me since I have forum classic license.
          פורומים
          IDANTECH Forums
          Facebook Status

          Comment


          • #6
            Issue confirmed, now you need to wait for a dev to fix it.

            vBulletin QA - vBulletin Support French - Lead Project Tools developer

            Next release? Soon(tm)

            Comment

            widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
            Working...
            X