Announcement

Collapse
No announcement yet.

CMS Sitemap Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [CMS] CMS Sitemap Issue

    I guess I never really paid attention to it, but I was looking at the Google Webmaster Tools and noticed that I have 61 CMS URLs submitted, but none are indexed. So I looked at the XML file that was submitted, and noticed all of the URLs where similar to the following:

    http://mysite.com/forum/http://mysit...-a-New-Article

    So yeah, that's not right! The only thing I can think of is that I have my CMS being redirected to the root via the method mentioned back when 4.0.3 (or so?) was released - created several php files (content.php for example) that contained the following:

    Code:
    <?#shebang#?><?php
    define(VB_RELATIVE_PATH, 'forum');
    chdir('./' . VB_RELATIVE_PATH);
    require('content.php');
    Would that cause the sitemap to get screwed up like above?

  • #2
    Shameless bump to get ahead of the profile customization issues...

    Comment


    • #3
      If you think your modification is causing the issue, then disable the modification and rebuild the sitemap for the CMS and see what happens.

      Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
      vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
      Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
      If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

      W3Schools &lt;- awesome site for html/css help

      Comment


      • #4
        Lynne, always the voice of reason...

        I'll try to dig up the thread or article that described how to do it, and try to revert and see what it does.

        Comment

        widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
        Working...
        X