Announcement

Collapse
No announcement yet.

Receiving a 404 Error on the 2nd page of thread IF accessed inside thread?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Receiving a 404 Error on the 2nd page of thread IF accessed inside thread?

    Hey All,

    I have a thread on my forum, where the 2nd page is sending a 404 error...but only if attempted to be accessed from WITHIN the thread using the Page 2 / Last Page navigation.

    If I enter the thread using the "recent posts" listing on the main page...it accesses the page fine.

    The error I'm receiving is this:

    Code:
    Forbidden
    
    You don't have permission to access /showthread.php/1110-I-ve-Cracked-The-Google-Places-Maps-Code-And..../page2 on this server.
    
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    
    Apache mod_fcgid/2.3.5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.offlinegoldforum.com Port 80
    The thread in question (so you can see yourself) is:
    http://www.offlinegoldforum.com/show...-Maps-Code-And....


    Other threads in forum work fine, and can access the pages without issue...

    Any suggestions or thoughts on what's causing this?!

    Please help!

    ~Dexx

  • #2
    It's because of the "...." at the end of the thread title. Try changing that and see if you still have the same problem. (What version are you running?)

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      You are my hero! Fixed it like a charm!

      I'm running 4.0.6

      Was that a glitch?

      Comment


      • #4
        It is a bug. I'm just not sure if it's been fixed yet which is why I asked what version you were running. (It works fine on my 4.0.7 site.)

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          I just had the same thing happen - we are on 4.0.7 and it was still an issue.

          Comment

          widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
          Working...
          X