Announcement

Collapse
No announcement yet.

Building Attachements Thumbails problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Forum] Building Attachements Thumbails problem

    I get this error at every atachement
    Code:
    Processing: Attachment : 211 (jpg) [B]Error: Could not determine image size[/B]
    Processing: Attachment : 212 (jpg) [B]Error: Could not determine image size[/B]
    Processing: Attachment : 213 (jpg) [B]Error: Could not determine image size[/B]
    Processing: Attachment : 214 (jpg) [B]Error: Could not determine image size[/B]
    Processing: Attachment : 215 (jpg) [B]Error: Could not determine image size[/B]
    Processing: Attachment : 216 (jpg) [B]Error: Could not determine image size[/B]
    Processing: Attachment : 217 (jpg) [B]Error: Could not determine image size[/B]
    Processing: Attachment : 218 (jpg) [B]Error: Could not determine image size[/B]
    Processing: Attachment : 221 (jpg) [B]Error: Could not determine image size[/B]

  • #2
    What do you have set for vboptions > image settings > image processing library? And are you getting any errors when uploading regular attachments?

    Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
    vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
    Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
    If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

    W3Schools <- awesome site for html/css help

    Comment


    • #3
      ImageMagick 6 and y dont get any eror while uploading the images

      Comment


      • #4
        Try switching to GD and see if you still get that error.

        Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
        vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
        Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
        If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

        W3Schools <- awesome site for html/css help

        Comment


        • #5
          it worked.Could that be an imagemagick error?
          before the upgrade it worked.

          Comment


          • #6
            Upgrade from what version? Are you using ImageMagick v6?

            Please don't PM or VM me for support - I only help out in the threads.
            vBulletin Manual & vBulletin 4.0 Code Documentation (API)
            Want help modifying your vbulletin forum? Head on over to vbulletin.org
            If I post CSS and you don't know where it goes, throw it into the additional.css template.

            W3Schools <- awesome site for html/css help

            Comment


            • #7
              i will ask my webhost provider

              Comment

              widgetinstance 262 (Related Topics) skipped due to lack of content & hide_module_if_empty option.
              Working...
              X